Rubriky
Zprávy

Zpravodajství Policie České republiky

policie_alesoZmizela jízdní kola
DĚČÍN – Z děčínského kempu u řeky Labe zmizela v noci ze středy na čtvrtek třiadvacátého července dvě jízdní kola. Jejich majitelé sdělili místním strážcům zákona, že si svá kola zajistili cyklistickými zámky, leč náporu cizího zájmu neodolaly. Policisté po majetku v hodnotě dvaceti tisíc českých korun pátrají a snaží se vypátrat nejen ztracená kola zn. Cube a Wheeler, ale i důležité okolnosti přečinu krádeže.

Bez okapů
VELKÝ ŠENOV – Velkošenovští policisté obdrželi ve čtvrtek 23. července 2015 informace o možné krádeži ve svém služebním obvodu. Z objektu rodinného domu ve Velkém Šenově v průběhu několika let zmizelo měděné oplechování a svody, jehož cena předběžně odpovídá zhruba padesát tisícům českých korun.

Chybí mu doklady
VARNSDORF – Majitel osobního vozidla ohlásil policii vloupání do svého vozu. Odstavené auto na parkovišti má po nezvané návštěvě poničený zámek, jehož oprava může vyjít uživatele vyjít dva a půl tisíce českých korun. Kromě toho z auta zmizely doklady, které policisté zablokovali. Případem se zabývají policisté z OOIP Varnsdorf s ohledem na přečin krádeže.

Děčín 24. července 2015
nprap. Petra Trypesová
Oddělení tisku a prevence Děčín