Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

mp_decin_alesoDne 12.7.2015 v 23:55 hod. spatřila hlídka MP v DC1 v ulici Fügnerova vozidlo zn. Mazda, jehož řidič naboural do obrubníku, který poškodil. Hlídka zjistila totožnost řidiče, jednalo se o devětatřicetiletého muže z Českého Těšína. Podle komunikace strážníci poznali, že muž je pod vlivem alkoholu. Na místo byla přivolána hlídka nehodové služby PČR, která řešení převzala. Dechová zkouška u řidiče ukázala hodnotu 1,5 promile.

Dne 11.7.2015 v 05:50 hod. oznámil občan, že na konečné MHD sedí muž, který má na sobě jenom nemocničního andělíčka. Hlídka MP na místě zjistila, že se jedná o čtyřiačtyřicetiletého muže z Děčína. Hlídka muže převezla zpět do nemocnice a předala jej ošetřujícímu lékaři.

Dne 11.7.2015 v 03:35 hod. si hlídka MP všimla při kontrole v DC6 muže, který u zahrádkářské kolonie vytrhl díl plotu i se sloupkem. Jednalo se o muže ve věku dvacet devět let z Děčína. Hlídka jej zadržela a převezla na obvodní oddělení PČR, která řešení záležitosti převzala.

Dne 10.7.2015 v 14:37 hod. oznámila žena, že v DC1 v ulici Tyršova se pohybuje muž, který bezdůvodně pokřikuje na procházející občany. Hlídka MP zjistila, že se jedná o jí dobře známého devětapadesátiletého opilce a bezdomovce. Strážníci je z místa vykázali.

Zdroj: MP Děčín