Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

mp_decin_alesoDne 28.6.2015 v 22:10 hod. zastavila hlídka při kontrole v DC1 cyklistu, který neměl viditelně své jízdní kolo pod kontrolou. Hlídka dvaatřicetiletého cyklistu zastavila a provedla orientační dechovou zkoušku, která ukázala 1,74 promile. Na místo byla přivolána hlídka Policie ČR, která si celou záležitost převzala k dalšímu šetření.

Dne 28.6.2015 v 23:45 hod. oznámil občan, že je mimo město a nemůže se dovolat své matce. Na adresu matky oznamovatele byla ihned vyslána hlídka MP. Hlídka se pokoušela dozvonit, ale nikdo neotvíral. Následně hlídka zjistila, že je u domu otevřené okno, kterým se hlídka dostala do bytu. V bytě hlídka nalezla ležící ženu, která byla při vědomí. Na místo byla přivolána zdravotnická záchranná služba, která ženu odvezla do nemocnice na ošetření. Hlídka MP uzavřela okna a byt uzamkla. Dozorčí služba MP následně kontaktovala oznamovatele a vše mu sdělila.

Dne 28.6.2015 v 07:15 hod. oznámil občan, že v ul. 28. října v DC1 u lékárny nějací mladíci vyhazují z kontejneru papíry a dělají nepořádek. Hlídka MP na místě kontaktovala strážníkům dobře známé bezdomovce. Oba pod dohledem strážníků nepořádek uklidili. Přestupek strážníci vyřešili uložením blokových pokut.

Dne 27.6.2015 v 00:04 hod. oznámila žena z DC3, že v obytném domě v ul. Zelená dochází k rušení nočního klidu. Hlídka MP na místě zjistila, že v inkriminovaném bytě třiačtyřicetiletý muž fyzicky napadl svou tchýni, která byla u dcery na návštěvě, a způsobil jí pohmožděninu na ruce. Jelikož si žena chtěla na zetě podat trestní oznámení, byla na místo přivolána hlídka PČR, která řešení převzala.

Dne 25.6.2015 v 14:45 hod. oznámil občan, že v DC4 před obchodním domem se nachází nějaký muž, který všem sprostě nadává a začíná se chovat agresivně. Na místo byla vyslána hlídka MP, která zjistila, že se jedná o jim známého bezdomovce. Jelikož muž pokračoval ve svém jednání a jeho agresivita se stupňovala, byla na místo přivolána RZS, která si ho následně převzala a převezla na ošetření. Hlídka MP asistovala při jeho převozu do nemocnice.

Zdroj: MP Děčín