Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

mp decin_alesoDne 19.6.2015 v 23:00 hod. oznámil občan rušení nočního klidu v ul. Plavební v DC1. Hlídka MP zjistila, že z místního klubu je slyšet hlasitá hudba. Hlídka kontaktovala obsluhu, která zavřela okna a hudbu ztišila. Záležitost hlídka vyřešila domluvou.

Dne 19.6.2015 v 14:05 hod. oznámil občan, že v ul. Litoměřická v DC3 nějaký bezdomovec rozhrabal a vyházel kontejner a teď sedí na autobusové zastávce MHD. Hlídka MP na místě kontaktovala strážníkům dobře známého pětapadesátiletého bezdomovce. Muž na pokyn hlídky MP vše uklidil zpět do kontejneru a byl z tohoto místa vykázán. Přestupek strážníci vyřešili uložením blokové pokuty.

Dne 19.6.2015 v 19:50 hod. oznámil občan, že v DC9 nějací mladíci demolují zastávku MHD. Hlídka MP po příjezdu na místě spatřila dva muže ve věku dvacet dva let, kteří udělali na zastávce MHD nepořádek. Dle zjištění hlídky na zastávce nic neponičili. Přestupky hlídka vyřešila uložením blokových pokut a muže z místa vykázala.

Dne 19.6.2015 v 23:45 hod. spatřila hlídka MP před restaurací v DC32 dva muže, kteří se vzájemně fyzicky napadali. Hlídka MP od sebe oba odtrhla a dotyčné ztotožnila. Jednalo se o dva muže ve věku třicet sedm let. Jeden z mužů měl krvácející zranění v obličeji, proto byla na místo přivolána sanita ZZS, která zraněného ošetřila a odvezla do nemocnice. Řešení události převzala přivolaná hlídka PČR.

Zdroj: MP Děčín