Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

mp_decin_alesoDne 14.6.2015 v 09:45 hod. oznámil občan, že v domě v ul. K.H. Borovského v DC32 se někdo pere. Hlídka MP na místě zjistila, že došlo k manželské hádce mezi třiadvacetiletým mužem a jeho o rok starší manželkou. Ke zranění nedošlo, hádka jen byla poněkud hlasitější. Hlídka jednání obou vyřešila uložením blokových pokut a oba poučila, jak mají své spory příště řešit.

Dne 14.6.2015 v 02:40 hod. oznámil občan, že v DC1 se po Tyršově ulici pohybuje nějaký narkoman, který každého otravuje a snaží se vyvolat konflikt. Na místo byla vyslána hlídka MP, která kontaktovala silně podnapilého osmadvacetiletého muže z Děčína. Protože muž neustále vykřikoval a rušil noční klid, hlídka mu uložila blokovou pokutu a z místa ho vykázala. Strážníci poté dohlédli na jeho poklidný odchod do místa bydliště.

Dne 13.6.2015 v 20:30 hod. požádala záchranná služba o prověření informace, že u restaurace v DC4 v ulici Prokopa Holého se pohybuje opilý muž, který má nějaké zranění. Hlídka MP na místě zjistila, že strážníkům dobře známý čtyřicetiletý opilec má zraněný prst, neboť v opilosti praštil do plechového popelníku. Na místo byla vyslána sanitka, která muže za doprovodu strážníků převezla do nemocnice na ošetření.

Dne 13.6.2015 v 00:10 hod. oznámil občan pohyb dvou podnapilých osob v Resslově ulici. Oznamovatel uvedl, že dvojice se přehrabovala v popelnici a způsobila kolem sebe nepořádek. Hlídka MP pod Resslovou ulicí přistihla silně podnapilého šestačtyřicetiletého muže v doprovodu jednačtyřicetileté ženy. Nepořádek po sobě oba pod dohledem strážníků uklidili. Přestupky hlídka vyřešila uložením blokových pokut a dvojici z místa vykázala.

Zdroj: MP Děčín