Rubriky
Kultura Zprávy

První děčínská Renegade show

11265172_848136661906783_3863773089645311217_n„Událost po které se bude čas měřit před a po Renegade show! “ Vladimír Mlynář

Zveme proto tímto všechny amatérské i profi kejklíře, žongléry, baviče, kouzelníky, akrobaty, artisty, performery, osoby s různými tělesnými anomáliemi :D … – zkrátka všechny, kteří mají světu co ukázat, aby dorazili a předvedli pořádnej cirkus!

RENEGADE = ODPADLÍK. Takže milí zlatí odpadlíci, dodejte si kuráž a hlaste se nám na e-mail: renegadeshow@post.cz
(krátce napište, na jak dlouho to budete zhruba mít a co k tomu budete potřebovat)

Pojďme se bavit navzájem! Nepotřebujeme koukat na drezúru divokých zvířat, ta k smíchu není…
Pojďme ukázat, co je v nás!

Akce bude celodenní a bude zahájena už v dopoledních hodinách ve vnitřních i venkovních prostorech bleším trhem, který se postupně překlopí v jeden velký cirkus/divadlo/kabaret, nazývejme to jak chceme…

Princip blešího trhu spočívá v tom, že každý kdo bude chtít přinese věci, které už nevyužívá, ale někomu by se mohli hodit. Staré oblečení, knihy, hračky, nábytek… To vše se vystaví na stoly nebo deky a obchod může započít :) Cenu si každý prodejce určuje sám.

Fantazii se meze nekladou, nemusí se jednat primárně o cirkusová čísla, může to být opravdu cokoliv!
Nechte se inspirovat:
www.youtube.com/watch?v=L3Utua0NV8A
http://en.wikipedia.org/wiki/Renegade_show

V průběhu celého dne se budete moci občerstvovat a posilňovat čaji a dalšími nápoji a pochutinami, které pro vás připravíme. Předpokládáme nějaké dobroty přímo z grilu, muffiny apod., vše se vynasnažíme připravit bez živočišných přísad. Na krásném počasí už se pracuje!

V průběhu celé akce a i po jejím skončení budou hrát Dj´s pro dobrou náladu. DCGround + Deckster a psy-trance CHAZKA/Psypileptic (www.facebook.com/pages/CHAZKAPsypileptic/129771863722927)