Rubriky
Zprávy

Nehoda ve Valkeřicích

policie_alesoBENEŠOV NAD PLOUČNICÍ – Nestali jste se svědky dopravní nehody ve Valkeřicích? V pondělí 8. června letošního roku krátce po půl třetí odpoledne došlo na zdejší silnici II.třídy č. 240 u zdejšího domu č.p. 141 k dopravní nehodě. Na místě události mělo dojít ke srážce mezi zeleným linkovým autobusem a nákladním vozidlem s přívěsem. Policisté vyzývají a žádají účastníky dopravní nehody ve Valkeřicích z minulého týdne, aby se přihlásili na policii. Podle zjištěných informací se mezi účastníky nehody nacházelo asi 5 dětí školního věku a jedna paní vyššího věku.

Policisté v rámci prošetřování oznámení dopravní nehody hledají svědky dopravní nehody, kteří by svou výpovědí mohli napomoci k objasnění ohlášené události.

V případě jakékoliv přínosné informace, která by napomohla objasnit ohlášenou dopravní nehodu, neváhejte kontaktovat policisty, ať už skrze tísňovou linku 158, tísňovou SMS linku pro sluchově postižené +420 603 111158 nebo přímo na mobilní telefon dopravních policistů +420 602 660 497. Své svědectví můžete také podat skrze e-mailovou adresu :krpulk.uo.dc.di@pcr.cz.

Za případnou pomoc děkujeme.

Děčín 15. června 2015
nprap. Petra Trypesová
Oddělení tisku a prevence Děčín