Rubriky
Kultura Sport Turisti Zprávy

Výstava k 70. výročí založení BK Děčín v OC Pivovar Děčín

25-05-2015-vystava-k-70-vyroci-zalozeni-bk-decin-v-oc-pivovar-decinV neděli 31. května 2015 od 18 hodin proběhne v děčínském OC Pivovar slavnostní zahájení výstavy k jubileu 70 let od založení BK Děčín.

Výstava bude zahájena za účasti hráčů BK Děčín a bude mapovat vývoj klubu od poválečného období až do současné moderní éry.

V rámci zahájení výstavy také proběhne autogramiáda Válečníků a budou předány vydražené dresy a trička ze společné aukce BK Děčín a Koubasketu. Výtěžek této aukce půjde občanskému sdružení Cesta do světa – Slunečnice.

Druhý šek, který bude Slunečnici předán, pak bude za vybraný příspěvek z finálového Duelu 3 Válečníků proti Nymburku na Zimním stadionu v Děčíně, kdy z každé prodané vstupenky byla 1 Kč věnována právě zmiňovanému občanskému sdružení.

Výstavu k 70 letům BK Děčín bude v prostorách galerie OC Pivovar Děčín možné navštívit a zhlédnout během celého měsíce června!

A co vše bude součástí výstavy a co na ní můžete vidět? Přijďte se podívat… Ale samozřejmě nebude chybět sonda do nejvydařenějších sezon v historii děčínského klubu, mezi nimiž se bude vyjímat právě sezona letošní, v níž se svěřenci Pavla Budínského poprvé v historii probojovali do finále NBL a obsadili nakonec stříbrné pozice, navíc stejně cenný kov získali i v Hyundai F-4 Českého poháru. Na nedělní akci samozřejmě nebudou oba poháry chybět a hráči přijdou fanouškům ukázat i krásné medaile.

Zahájení výstavy bude navazovat na nedělní program v pivovaru, kde od 13 hodin bude probíhat Kouzelný dětský den s Michalem Nesvadbou. Kromě něj bude pro nejmenší připraveno kouzelné nedělní odpoledne s kouzelníkem Ferdinandem a jeho králíčkem, poodhalena budou tajemství kouzelné alchymie a Centrum Pivovar se roztančí kouzelnickou diskotékou.

Na své si přijdou i milovníci kvalitní čokolády, jelikož po celé odpoledne bude k dispozici kouzelná čokoládová zóna s čokoládovou fontánou, kde budou příchozí moci ochutnat bonbony a pralinky čokoládovny Mana.

Na vaši účast na zahájení výstavy se srdečně těšíme!

Foto:Tomáš Laš
Zdroj: www.bkdecin.cz