Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

mp_decin_alesoDne 24.5.2015 v 09:15 hod. oznámila žena z DC4, že z bytu souseda slyší nějaké podivné zvuky a obává se o jeho zdraví. Dále uvedla, že se pokoušela na souseda dozvonit, ale nikdo neotevřel. Na místo byla vyslána hlídka MP, které se podařilo dveře bytu otevřít. Strážníci našli v bytě na zemi ležícího muže, který uvedl, že upadl. S ohledem na jeho stav hlídka na místo přivolala záchrannou službu, která muže odvezla do nemocnice na ošetření.

Dne 23.5.2015 v 12:34 hod. oznámil občan, že u dětského hřiště v DC3 popíjejí dva muži alkohol a vzájemně se napadají. Hlídka MP zjistila, že se jedná o jí dobře známé opilce a bezdomovce ve věku třicet sedm a padesát pět let. Hlídka oba muže po důrazné domluvě z místa vykázala.

Dne 23.5.2015 v 10:38 hod. oznámila žena, že na parkovišti před prodejnou v DC1 v ulici Oblouková se pohybuje pomočený bezdomovec, který obtěžuje procházející občany. Strážníci na místě zjistili, že se jedná o známého problémového devětapadesátiletého bezdomovce. Hlídka jej po důrazné domluvě z místa vykázala.

Dne 23.5.2015 v 00:45 hod. oznámil občan, že v ul. Bezručova v DC4 někdo vymlátil vchodové dveře a napadá nájemníky. Hlídka MP na místě spatřila rvačku tří mužů. Strážníci ihned zakročili a rvačku ukončili. Na místo vzápětí dorazila i hlídka PČR, která si věc převzala k dořešení.

Dne 21.5.2015 v 22:04 hod. oznámil občan, že ve spodní části ul. Kamenická je hrozně cítit plyn. Hlídka MP na místě zjistila, že kamion na ul. Kamenická urazil u domu uzávěr plynu, který začal unikat. Na místo byla vyslána i druhá hlídka MP, která uzavřela ul. Kamenická a dopravu směřovala na Nový most. Hlídky MP spolu s hlídkou PČR začali evakuovat rohový dům. Na místo se vzápětí dostavili hasiči a pracovníci plynárenské společnosti. V 23:10 hod. se podařilo plyn vypnout plyn. V 00:05 hod. dostali obyvatelé od plynařů povolení k navrácení se domů. Akce byla ze strany MP ukončena v 01.15 hod.

Zdroj: MP Děčín