Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

mp decin_alesoDne 6.5.2015 v 17.02 hod. oznámila žena, že v autobusové zastávce MHD v DC4 leží na chodníku opilý muž. Hlídka MP na místě zjistila, že se jednalo o strážníkům dobře známého čtyřicetiletého bezdomovce a opilce z Jílového. Muž byl jako obvykle pod vlivem alkoholu, neměl viditelné zranění a lékařské ošetření či jinou pomoc od hlídky MP odmítl. Hlídka jej následně po důrazné domluvě z místa vykázala

Dne 8.5.2015 v 00.45 hod. oznámil občan, že pod železničním mostem v DC3 leží na trávě nějaká žena. Hlídka MP na místě zjistila, že se jednalo o pětačtyřicetiletou ženu z České Kamenice. Žena evidentně nezvládla konzumaci alkoholu, upadla na zem a usnula. Hlídka ženě pomohla na nohy, ujistila se, že žena je schopná chůze a z místa ji po důrazné domluvě vykázala.

Dne 8.5.2015 v 08.50 hod. oznámil zaměstnanec domu s pečovatelskou službou v DC6, že v chodbě za výtahem spí nějaký muž. Na místo byla vyslána hlídka MP, která v domě přistihla spícího devětadvacetiletého muže z Děčína. Hlídka jej nechala uklidit nepořádek, který kolem sebe způsobil a přestupek vyřešila uložením blokové pokuty. Následně jej z domu vykázala.

Dne 8.5.2015 v 11.43 hod. oznámil občan bezdomovce, který před obchodním domem v DC3 obtěžuje návštěvníky. Na místo byla vyslána hlídka MP, která zjistila, že se jednalo o strážníkům dobře známého problémového muže. Hlídka jej z místa vykázala.

Dne 9.5.2015 v 23.59 hod. oznámil občan, že po Novém mostě v DC1 se pohybují dva mladíci, kteří doprostřed komunikace schválně instalují přenosné dopravní značky. Hlídka MP na místě oba podezřelé zadržela. Jednalo se o mladíky ve věku dvacet a dvacet dva let. Dotyční přenosné dopravní značky z komunikace odstranili. Přestupky řešila hlídka na místě uložením blokových pokut.

Zdroj: MP Děčín