Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

mp decin_alesoDne 26.4.2015 v 02:55 hod. oznámil občan, že v domě v ul. J. z Poděbrad došlo ke rvačce, v domě je hrozný hluk. Na místo byla vyslána hlídka MP, která zjistila, že došlo ke sporu několika nájemníků, přičemž hádka přerostla ve fyzické napadení, které jeden z účastníků odnes vyraženými zuby. Hlídka MP zavolala záchrannou službu, která jej odvezla do nemocnice na ošetření a začala pátrat po útočníkovi, který z místa utekl. Muže odpovídajícího popisu podezřelého hlídka spatřila, jak utíká ke kruhovému objezdu k ul. Ruská, kde byl následně zadržen. Jednalo se o třiadvacetiletého muže z Ústí nad Labem. Na místo byla přivolána hlídka Policie ČR, která si událost převzala k dořešení.

Dne 25.4.2015 v 16:08 hod. oznámil občan, že před obchodem v DC1 stojí nějaký bezdomovec a plive po procházejících osobách. Hlídka MP na místě spatřila strážníkům dobře známého devětapadesátiletého bezdomovce. Strážníci jej z místa vykázali a jeho jednání vyřešili uložením blokové pokuty.

Dne 24.4.2015 v 12:38 hod. požádala posádka zdravotnické záchranné služby o pomoc při ošetřování agresivního pacienta v DC4 v ul. Prokopa Holého. Hlídka MP na místě zjistila, že se jedná o namol opilého dvaapadesátiletého muže. Strážníci museli použít donucovací prostředky, aby muže zklidnili. Poté asistovali zdravotníkům při transportu muže do nemocnice.

Dne 24.4.2015 v 01:41 hod. oznámila zaměstnankyně hlavního vlakového nádraží, že mají problémy s jedním bezdomovcem, který odmítá z vestibulu nádraží odejít. Hlídka MP na místě zjistila, že se jedná o jí dobře známého čtyřiašedesátiletého podnapilého bezdomovce, který budil veřejné pohoršení. Hlídka jej z vestibulu nádraží vykázala.

Zdroj: MP Děčín