Rubriky
Zprávy

Naháč budil pohoršení na nádraží

MP_nahacPohyb muže bez kalhot a spodního prádla vzbudil včera večer rozruch v prostorách hlavního vlakového nádraží v Děčíně. Na pohyb naháče upozornil strážníky jeden z cestujících. Hlídka MP podezřelého na místě během necelých tří minut zadržela.

„Oznamovatel uvedl, že polonahý muž běhá v podchodu nádraží. Strážníci prohledali prostory nádraží a během okamžiku muže zadrželi. Dotyčný měl na sobě jen modrou mikinu a boty, jinak nic,“ uvedl ředitel děčínské městské policie Marcel Horák. Zadrženému se do vysvětlování, proč pobíhá polonahý po nádraží, evidentně moc nechtělo. Strážníkům místo vysvětlení sdělil, že je to „příliš složité“. Hlídka muže vyzvala, aby prokázal svou totožnost, na což nereagoval. Při pohrůžce, že jej strážníci předvedou na Policii ČR, se muž začal vzpouzet. Strážníci proto museli použít donucovací prostředky a zadrženému nasadili pouta.

„Muže hlídka převedla na PČR, která si jej převzala k dalším úkonům. Podle našeho zjištění je zadrženým devětatřicetiletý muž z Jílového,“ dodal ředitel Horák.

Zdroj: MP Děčín