Rubriky
Sport Zprávy

Děčínská medvíďata bronzová v České Lípě

hc decin zaciPoslední březnový víkend strávila část mužstva nejmladších děčínských hokejistů pod vedením trenérů Lukáše Vaníčka a Radka Zelenky na zimním stadionu v nedaleké České Lípě, kde se konal dvoudenní turnaj ročníku 2008 „Pohár města Česká Lípa“.

V první části turnaje, kdy byla mužstva rozdělena na dvě základní skupiny odehráli naši borci pět zápasů. V nich dokázali třikrát zvítězit a pouze dva zápasy skončili těsnou porážkou. V základní části tedy skončili na třetí příčce a vytvořili si tak dobrou startovní pozici do druhé, finálové části.

Ta byla již o poznání náročnější, ale chlapci neúnavně bojovali a obětavou hrou nakonec dokázali vybojovat krásné třetí místo a mohli si tak zaslouženě pochutnat na výborném dortu a domů si odváželi bronzové medaile a velký pohár, který bude jistě ozdobou kabiny a motivací do dalších bojů v nové sezóně.

Velké uznání také však patří všem rodičům, kteří svým neúnavným povzbuzováním hnali malé Medvědy vpřed a mají tak nemalou zásluhu na tomto úspěchu.

Základní část:
BK Mladá Boleslav – HC Děčín 3:6
HC Děčín – HC Meteor Třemošná 8:3
Piráti Chomutov – HC Děčín 5:4
HC Děčín – HC Slovan Louny 4:5
HC Orlíci Uničov – HC Děčín 2:5

Finálová část:
Čtvrtfinále: HC Slovan Ústí nad Labem – HC Děčín 3:6
Semifinále: Piráti Chomutov – HC Děčín 5:4
Utkání o 3. místo: HC Česká Lípa – HC Děčín 4:11

Zdroj: HC Děčín