Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

mp decin_alesoDne 28.3.2015 v 23.55 hod. oznámil občan, že naproti městskému divadlu v DC4 leží nějaké dvě osoby. Hlídka MP na místě zjistila, že se jedná o sedmašedesátiletého a muže a o pět let mladší ženu. Oba byli v silně podnapilém stavu, muž měl navíc na hlavě zranění způsobené zřejmě pádem na zem. Na místo byla přivolána záchranná služba, která muže odvezla do nemocnice na ošetření.

Dne 23.3.2015 v 13:50 hod. oznámil řidič MHD problematického pasažéra, který nastoupil v DC1 na zastávce v ul. Tyršova. Hlídka MP na místě zjistila, že osoba je pod vlivem alkoholu a budí veřejné pohoršení. Jednalo se o třiačtyřicetiletého muže z Děčína. Hlídka muži uložila blokovou pokutu a osobu z autobusu vykázala.

Dne 23.3.2015 v 18:40 hod. oznámila ostraha obchodu v DC4 napadení zákaznice jejím partnerem. Hlídka MP na místě zjistila, že šestadvacetiletou ženu napadl její o dva roky starší manžel. Žena odmítla lékařské ošetření, ale požádala o přivolání hlídka PČR z důvodu trestního podání. Hlídka PČR po příjezdu na místo věc převzala k dořešení.

Dne 23.3.2015 v 20:35 hod. kontaktovali hlídku MP pracovníci ostrahy obchodního domu v DC3 a uvedli, že z prodejny utekl muž, který odcizil zboží v hodnotě 999,- Kč. Hlídka po zjištění popisu muže provedla kontrolu okolí a podezřelého zadržela nedaleko obchodního domu u zimního stadionu. Jednalo se o třiadvacetiletého muže z Děčína. Odcizené zboží hlídka vrátila na prodejnu. Po konzultaci s PČR strážníci přestupek vyřešili na místě uložením blokové pokuty.
Zdroj: MP Děčín