Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

mp decin_alesoDne 22.3.2015 v 13:40 hod. oznámil zaměstnanec ostrahy obchodního domu v DC3, že v provozovně se pohybuje bezdomovec, který otravuje zákazníky, příšerně zapáchá a nechce obchod opustit. Hlídka MP na místě zjistila, že se jednalo o strážníkům dobře známého osmašedesátiletého bezdomovce. Hlídka dotyčného z místa vykázala. Záležitost strážníci vyřešili domluvou.

Dne 22.3.2015 v 23:50 hod. oznámila servírka baru v DC1, že má problémy s podnapilým hostem. Hlídka MP zjistila, že do baru přišel podnapilý sedmatřicetiletý muž, kterému servírka odmítla vzhledem k jeho opilosti prodat alkohol. Hlídka muže z baru vykázala a dohlédla na jeho bezpečný odchod do místa bydliště.

Dne 21.3.2015 v 10:40 hod. oznámil zaměstnanec ostrahy obchodu v DC9, že nějací lidé neustále lezou do nádob na odpad u obchodu a dělají kolem nepořádek. Na místo byla vyslána hlídka MP, která při této činnosti přistihla osmadvacetiletou ženu z Děčína. Přestupek hlídka vyřešila uložením blokové pokuty. Žena pak pod dohledem strážníků nepořádek uklidila.

Dne 20.3.2015 v 10.28 hod. oznámil občan, že před prodejnou v DC1 se pohybuje opilec, který slovně napadá procházející občany. Hlídka MP na místě zjistila, že se jedná o dvaapadesátiletého muže z Děčína. Strážníci jej po důrazné domluvě z místa vykázali.

Dne 18.3.2015 v 19.50 hod. si hlídka MP všimla v ul. Divišova v DC4 dvou mladíků, kteří se vzájemně napadali. Hlídka konflikt rychle ukončila a zjistila totožnost dotyčných. Jednalo se o pětadvacetiletého a třiadvacetiletého muže z Děčína. Nikdo neutrpěl žádné zranění a přivolání hlídky PČR oba podmítli. Hlídla věc vyřešila uložením blokových pokut a oba muže z místa vykázala.

Zdroj: MP Děčín