Rubriky
Sport Zprávy

Rozhodující zápas je tu. Medvědi naposledy míří na Kobru, fanclub pořádá výjezd

HC Decin vs Kobra semifinále _alesoPo fantastické domácí výhře, kdy Děčín utekl hrobníkovi z lopaty a ze stavu 1:4 dokázal nakonec utkání dovést do vítězného konce, zajíždějí Medvědi znovu do Prahy na Kobru, kde sehrají s místním týmem pátý rozhodující duel o postup do semifinále druhé hokejové ligy. Před sérií rozhodně nikdo nečekal, že by jeden z největších favoritů měl ve čtvrtfinále problémy a že série dojde do pátého zápasu. Nicméně Medvědi ukázali, že hrát se dá s každým a když se do toho ještě vloží velká bojovnost a srdce, může se porazit každý.

Medvědi jsou odhodláni najít v sobě poslední zbytky sil a na ledě chtějí nechat úplně vše tak, aby se pokusili tento nejdůležitější zápas celé série zvládnout. Pokud se to povede, bude to velká senzace a kdyby někdo řekl v lednu, že Děčín bude hrát o semifinále, asi by si klepal na čelo. Od té doby ale uplynulo hodně vody a děčínský tým je někde úplně jinde. V play-off jenom potvrzuje formu, jakou měl v posledních devíti utkáních základní části. Na druhou stranu, pokud by se výhra nekonala, i tak to bude pro Děčín úspěšná sezóna a před hráči by bylo třeba smeknout.

Jak tedy nakonec zápas dopadne, se dozvíme ve čtvrtek 19. 3. 2015 v pozdějších večerních hodinách. Vše začne na zimním stadionu Kobry Praha úderem 18. hodiny. Do Prahy by také měl zamířit autobus s fanoušky Děčína, takže Medvědi budou mít v tomto ohledu plnou podporu v podobě hlasitého povzbuzování.

Vendula Zdražilová, HC Děčín

Fanclub pořádá výjezd na Kobru
Jelikož je stav čtvrtfinálové série mezi Děčínem a Kobrou Praha 2:2 a ve čtvrtek v Praze dojde na páté rozhodující utkání této série, místopředseda Fanclubu HC Děčín zve fanoušky na výjezd do Prahy.

Ondřej Boháč: Chtěl bych pozvat všechny příznivce děčínského hokeje na výjezd do Prahy, kde ve čtvrtek 19.3.2015 od 18:00 svedou hokejisté HC Děčín pátou, a tedy poslední bitvu v Play-off čtvrtfinále II. hokejové ligy. Fanclub HC Děčín by Medvědy chtěl podpořit vypravením fanouškovského autobusu.

Cena autobusu je 200 Kč, ale autobus bude vypraven pouze v případě min. 45 účastníků. Pokud se místa tímto počtem nenaplní, uskuteční se výjezd osobními auty nebo je určitě možnost jet také vlakem.

Ondřej Boháč (Bohy) – Místopředseda Fanclubu HC Děčín
Tel. 732 885 972
E-mail : hcdbohy@seznam.cz