Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

mp decin_alesoDne 26.1.2015 v čase 13:05 hodin oznámil občan na linku 156, že se nachází v DC1 na Masarykovo náměstí, a že zadržel zloděje. Hlídka MP na místě zjistila, že do nezajištěného bytu vnikl čtyřicetiletý muž a vlastní přinesenou vložkou se v bytě uzamkl. Zadržený hlídce MP přiznal, že v bytě chtěl odcizit vodovodní baterie. Po domluvě s PČR vyřešili strážníci záležitost uložením blokové pokuty a muže z místa vykázali.

Dne 26.1.2015 ve 22.55 hod. si hlídka MP všimla, že u objektu autoopravny v DC32 jsou vypáčená rolovací vrata a uvnitř objektu je slyšet šramot. Následně z objektu vyšel muž, který držel v ruce reproduktor. Hlídka jej zadržela a zjistila jeho totožnost. Jednalo se o dvaadvacetiletého muže z Děčína. Vzhledem k důvodnému podezření z vloupání byla na místo přivolána hlídka PČR, která řešení záležitosti převzala.

Dne 25. ledna 2015 v 01:05 zastavila hlídka MP v DC1 v ulici Labská vozidlo Audi, které řidič neměl zjevně pod kontrolou. Za volantem seděl pětadvacetiletý muž z Děčína. Řidič uvedl, že před jízdou požil v menším množství alkohol. Na místo byla přivolána hlídka PČR, která si záležitost převzala k dořešení.

Dne 23.1.2015 v 00.40 hodin oznámil občan rušení nočního klidu v DC32 v ul. V Sídlišti. Na místo byla vyslána hlídka MP, která kontaktovala nájemníka bytu, ze kterého byl slyšet hluk. Jednalo se o devětadvacetiletého muže z Děčína. Hlídka mu nařídila hudbu vypnout a ztišit se. Přestupek bude následně řešit příslušný správní orgán Magistrátu města Děčín.

Zdroj: MP Děčín