Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

mp decin_alesoDne 11.1.2015 ve 22.20 hod. oznámila žena z DC32, že v ul. V Sídlišti bije nějaký muž ženu. Hlídka na místě zastihla jednatřicetiletého muže z Děčína, který se pohádal se svou přítelkyní a hádka byla poněkud hlasitější. K napadení ženy ale nedošlo. Hlídka muži důrazně domluvila, aby své spory řešil klidnějším způsobem.

Dne 9.1.2015 ve 22.18 hod. oznámila žena z DC32, že sousedé tropí v bytě značný hluk. Na místo byla vyslána hlídka MP, která zjistila, že devětadvacetiletý muž pořádal v bytě s kamarády oslavu. Hlídce přislíbil, že již bude klid. Přestupek řešila hlídka uložením blokové pokuty. Ve 23.27 hod. oznamovatelka sdělila, že soused opět tropí v bytě hluk. Na místo byla opět vyslána hlídka MP, která o události sepsala úřední záznam. Přestupek tak bude řešit příslušný správní orgán Magistrátu města Děčín.

Dne 9.1.2015 ve 22.20 hod. zaznamenala obsluha kamerového systému MP v DC6 muže, který ležel kousek od jednoho ze zaparkovaných vozidel. Na místo byla vyslána hlídka MP, která zjistila, že jednasedmdesátiletý muž je značně opilý. Hlídka mu pomohla na nohy. Dotyčný neměl žádné viditelné zranění. Hlídka jej doprovodila do místa bydliště, kde ho předala manželce, která slíbila, že se o opilého manžela postará.

Dne 9.1.2015 ve 20.13 hod. oznámila žena, že v DC4 jde ulicí Teplická podnapilý muž, který převrací kontejnery a u prodejny papírnictví kopl do výlohy, kterou poškodil. K popisu muže oznamovatelka uvedla, že má na sobě bílé kalhoty a červenou vestu. Na místo byla ihned vyslána hlídka MP a byla vyrozuměna PČR, která na místo taktéž vyslala svou hlídku. Hlídka MP podezřelého, který odpovídal popisu, zadržela u ul. Čsl. Mládeže. Jednalo se o jednatřicetiletého muže z Děčína. Zadržený se k převráceným kontejnerům a poškození výlohy doznal. Následně se na místo dostavila hlídka PČR, která řešení převzala.

Zdroj: MP Děčín