Rubriky
Sport Zprávy

Medvědy na začátek roku čeká těžký duel s Kolínem

kolinPo dlouhé pauze, která činila více než měsíc, se konečně představí hokejisté Děčína před svými diváky. Vánoční svátky jsou pryč a poprvé v novém roce vyjedou Medvědi na led, když se ve středu 7.1.2015 utkají s týmem z Kolína.

Hosté se v současné době nacházejí na pátém místě druholigové tabulky, když dosud nasbírali devětatřicet bodů. Mezi svátky si s chutí zastříleli proti Řisutům, kterým nasázeli na svém ledě osm branek. Kozlové porazili Buldoky 8:1 a na vysoké vítězství se pokusí navázat i na ledě Děčína, aby si upevnili špičku tabulky. V tomto duelu budou rozhodně favoritem.
Medvědi se totiž prozatím nacházejí na samém chvostu tabulky druhé ligy. Poslední, sedmnácté místo určitě není příjemné, ale je třeba jít dál a dalšími úspěšnými utkáními se ode dna odlepit. Medvědi v posledním odehraném zápase před Vánoci zajížděli do Pelhřimova, odkud přivezli všechny tři body. A ve středečním utkání se budou snažit na tuto výhru navázat. Proti Kolínu to určitě jednoduché nebude, ale každý zápas začíná od nuly a stát se může cokoli. Hokejisté Děčína budou dělat vše pro to, aby své diváky poprvé v roce 2015 potěšili.
Vzájemné měření sil v této sezóně dopadlo vítězstvím Kolína ve svém teritoriu v poměru 2:1. Bude platit pravidlo můj dům můj hrad a tentokrát se budou radovat z výhry Děčínští? To samozřejmě ukáže až samotné utkání, které na děčínském zimním stadionu začíná ve středu 7.1.2015 v 18. hodin a všichni jste do hlediště vítáni. Přijďte povzbudit děčínské hráče a buďte jejich šestým hráčem.
Online přenos: HC Děčín – SC Kolín
Vendula Zdražilová, HC Děčín