Rubriky
Sport Zprávy

Děčín dnes přivítá západočeský Sokolov

sokolovKolotoč druhé hokejové ligy je v plném proudu a další kolo, tentokráte už čtyřiadvacáté, je na programu ve středu 14.1.2015. V jeho rámci přivítají Medvědi na svém ledě tým Baníku Sokolov, tedy svého již tradičního rivala. Pokud chtějí hokejisté Děčína zůstat na pozici, která zaručuje playoff, musí sbírat veledůležité body. Základní část totiž pomalu, ale jistě začíná uzavírat své brány. Děčínu už zbývá odehrát jedenáct utkání, z toho šest na domácí půdě.

Medvědi v posledním odehraném kole zvítězili 5:4 v prodloužení v dalekých Moravských Budějovicích. O rozhodující trefu v nastaveném čase se postaral obránce Jan Filipovský a zajistil tak Děčínu bonus navíc v podobě druhého bodu. Na tuto výhru se pokusí Děčínští navázat i před svými diváky. Děčín je prozatím na šestnácté pozici, když nasbíral devatenáct bodů.

Naproti tomu Sokolov je na opačném pólu tabulky druhé ligy, když se vyhřívá na třetí příčce s šestačtyřiceti body. I Západočeši dokázali své poslední utkání vyhrát, když ve svém teritoriu porazili v základní hrací době tým z Řisut. Sokolovští budou zcela jistě chtít bodovat i právě na ledě Děčína. V tomto zápase budou favority, o tom není pochyb. Ale každé utkání začíná od nuly a zvítězit tak tedy může každý.

V prvním vzájemném měření sil si lépe vedl Sokolov, když Děčín před svými diváky porazil 4:2. Bude se stejně dařit i domácímu Děčínu?

Odpověď najdeme až po samotném utkání, které na děčínském zimním stadionu začíná ve středu 14.1.2015 v 18. hodin. Všichni jste do hlediště zimního stadionu v Děčíně vítáni. Přijďte povzbudit Medvědy v bojích o důležité body.

Online přenos: HC Děčín – HC Baník Sokolov

Vendula Zdražilová, HC Děčín