Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

mp decin_alesoDne 1.12.2014 v 02.03 hod. oznámila žena, že v DC3 v ulici Litoměřická leží dvě osoby, které mají krvácející zranění hlavy a v obličeji. Na místo byla ihned vyslána hlídka MP a byla vyrozuměna PČR. Hlídka MP na místě zjistila, že jednatřicetiletý muž fyzicky napadl třiadvacetiletou ženu, které způsobil krvácející zranění hlavy a zhmožděniny v obličeji. Poškozené se zastali její kamarádi, kteří fyzicky agresora napadli a způsobili mu krvácející zranění v obličeji. MP na místo přivolala záchranku, která zraněné odvezla do nemocnice na ošetření. Řešení události převzala hlídka PČR.

Dne 29.11.2014 ve 12.30 hod. oznámila ochranka obchodního domu v DC3, že se tam povaluje nějaký bezdomovec a nechce objekt opustit. Na místo se dostavila hlídka MP, která zjistila, že se jedná o strážníkům dobře známého sedmašedesátiletého bezdomovce. Hlídka jej z obchodu vykázala. Záležitost strážníci vyřešili domluvou.

Dne 28.11.2014 v 8.10 hod. kontrolovala hlídka MP v DC32 totožnost dvaatřicetiletého muže z Děčína, který odpovídal popisu osoby, po které pátrá policie. Při ověřování totožnosti se potvrdilo, že jde o hledanou osobu. Hlídka MP muže zadržela a přiložila mu pouta. Zadržení muže se pokusili zabránit jeho kamarádi, kteří strážníky napadali a snažili se jim zabránit v přiložení pout. Situaci uklidnily až další hlídky MP. Na místo byla přivolána hlídka Policie ČR, která si zadrženého převzala k dalším úkonům.

Zdroj: MP Děčín