Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

mpdecin_alesoDne 2.11.2014 v 8.05 hod. oznámil občan muže, který sebral v DC1 na Komenského náměstí ceduli a jde s ní ulicí Riegrova. Na místo byla vyslána hlídka MP, která podezřelého zadržela. Jednalo se o třicetiletého muže z Děčína. Přestupek proti majetku řešila hlídka na místě uložením blokové pokuty. Muž pak pod dohledem strážníků značku vrátil na místo.

Dne 1.11.2014 ve 21.05 hod. oznámil občan z DC1, že v Křížové ulici pod Dlouhou jízdou jsou nějací mladíci a pijí tam alkohol. Na místo byla vyslána hlídka MP, která tam přistihla čtyři muže ve věku dvacet dva až třicet čtyři let. Alkohol konzumoval nejmladší z nich, hlídka s ním přestupek vyřešila uložením blokové pokuty. Při ověřování totožnosti se navíc ukázalo, že po muži pátrá policie, hlídka jej proto převezla na obvodní oddělení PČR, která si muže převzala k dalším úkonům.

Dne 1.11.2014 v 00.ů05 hod. oznámil občan z DC6, že viděl jít Dělnickou ulicí směrem na DC6 mladíka, který si nesl nějakou dopravní značku. Na místo byla vyslána hlídka MP, která u sídliště přistihla s přenosnou dopravní značkou podnapilého pětačtyřicetiletého muže, který strážníkům s úsměvem na rtech oznámil, že značka se mu líbí, proto si ji nese domů. Přestupek hlídka vyřešila sepsáním oznámení o spáchání přestupku a věc bude řešit příslušný správní orgán Magistrátu města Děčín. Značku muž vrátil zpět na místo.

Dne 31.10.2014 ve 22.30 hod. požádala záchranná služba o asistenci hlídky MP při zákroku u podnapilého muže v DC6. Na místo byla vyslána hlídka MP, která zjistila, že silně podnapilý dvaatřicetiletý muž údajně rozkousal sklenici, čímž si způsobil krvácející poranění. Záchranka jej převezla za asistence strážníků MP do nemocnice na ošetření.

Zdroj: MP Děčín