Rubriky
Zprávy

Zástupci IZS Ústeckého kraje dostali záslužné medaile

Medaile IZSV prostorách Zámku Děčín předal hejtman Ústeckého kraje 14. 10. 2014 záslužné medaile příslušníkům Hasičského záchranného sboru, Policie ČR a Zdravotnické záchranné služby.
V hasičském záchranném sboru za příkladné plnění pracovních povinností, dlouhodobou činnost nebo účinnou spolupráci, kterou se výrazně zasloužili o rozvoj IZS Ústeckého kraje převzali medaili plk.Ing. Jan Rudolf a npor. Jiří Toufar DIS z Hasičského záchranného sboru Ústeckého kraje.

Za mimořádný výkon ve službě nebo prokázání odvahy a osobní statečnosti, kterou se významně zasloužili o účinné zvládnutí mimořádné události (povodně 2013) dostal medaili Tým posttraumatické péče HZS Zlínského kraje, Tým posttraumatické péče HZS Olomouckého kraje, Záchranný útvar HZS ČR Hlučín, nprap. Štěpán Smrž, nstržm. Tomáš Beránek a pprap. Václav Brožovský.

Za úspěšnou reprezentaci na republikové nebo mezinárodní úrovni, kterou se zasloužili o propagaci složek IZS převzali medaili Bc. Lukáš Khýr, Zbyněk Švarc, Ladislav Stárek a David Somol z Hasičského záchranného sboru Ústeckého kraje.

Foto: Jan Vraný

Ing. Lukáš Marvan
komisař
tiskový mluvčí
Hasičského záchranného sboru
Ústeckého kraje