Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

mp decin_alesoDne 6.10.2014 v 05.27 hod. oznámil občan z DC4, že na chodbě domu spí bezdomovec. Na místo byla vyslána hlídka MP, která bezdomovce vzbudila a zjistila jeho totožnost. Jednalo se o třicetiletého muže z Ústí nad Labem. Hlídka u dotyčného našla nářadí a poté zjistila, že u domu jsou vypáčené vchodové dveře a dveře do sklepa. K vypáčení dveří se muž hlídce přiznal. Na místo byla přivolána hlídka PČR, která řešení záležitosti převzala.

Dne 5.10.2014 ve 20.05 hod. zkontrolovala hlídka MP v DC32 totožnost šestnáctileté dívky, která odpovídala popisu hledané osoby. Při kontrole totožnosti vyšlo najevo, že dívka je skutečně hledaná Policií ČR kvůli útěku z výchovného ústavu v Duchcově. Hlídka dívku převezla na PČR, která si dotyčnou převzala.

Dne 5.10.2014 v 04.15 hodin oznámil občan, že v DC6 je před tamním diskoklubem hromadná rvačka. Na místo byly vyslány hlídky MP a vyrozuměna byla PČR. Hlídkám se na místě podařilo situaci uklidnit. Jeden z účastníků rvačky utrpěl zranění, MP proto přivolala záchranku, která dotyčného ošetřila. Řešení události převzala PČR.

Dne 4.10.2014 v 11.20 hod. oznámila žena z DC4, že ve sklepě spí nějaký bezdomovec, je kolem něj bordel a muž navíc strašně zapáchá. Na místo byla vyslána hlídka MP, která zjistila, že se jedná o strážníkům dobře známého třiatřicetiletého muže. Hlídka jej nechala vše uklidit, přestupek vyřešila na místě uložením blokové pokuty.

Dne 4.10.2014 ve 03.45 hodin zpozorovala hlídka MP, jak v DC4 vyšlo z tamního nočního podniku několik mužů, přičemž jeden z nich měl v ruce plastovou tyč. Následně dotyčný napadl tyčí jiného muže. Do rvačky se ihned začali zapojovat ostatní. Hlídky MP na místě zabránily dalšímu napadání a na místo přivolaly PČR, která řešení události převzala.

Zdroj: MP Děčín