Rubriky
Sport Zprávy

Závěr triatlonové sezony v podání Triade Děčín

jitka CollageO víkendu 6. a 7.září se závodníci Triade Děčín úspěšně představili na dvou akcích a ukončili tak úspěšně sezonu 2014.

V sobotu se na Máchově jezeře konal prestižní terénní triatlon, kde nastoupila na startovní čáru většina členů oddílu Triade Děčín. Velký úspěch zaznamenali především nejmenší závodníci a stali v pěti kategoriích na stupních vítězů. Jmenovitě Adam a Martin Košik, Nina a Ivanka Parlesáková a Marek Peterka. Je to dobrý příslib pro další léta Děčínského triatlonu.

V kategorii dospělých potvrdila svou formu Jitka Jirušová a obsadila 3.místo. Ve velké konkurenci 300 triatletů se prosadili veteráni jako Ivan a Jan Parlesák, Pavel Koloušek, Michal Košik, Jan Pacina a Pavel Rouček. Bohužel velké ambice nenaplnili mladí závodníci Vít Veselý a Petr Rouček, kteří podlehli vysokému tempu soupeřů. Přesto věříme, že starší členové oddílu jim pomohou, namotivují, dají mnoho užitečných rad do příští sezony a jejich výkony budou na úrovni alespoň nejlepších veteránů:).

V neděli byla zakončena letošní závodní sezona v Hrádku nad Nisou, kde se na 2.místě umístil Marek Peterka a tím uzavřel stylově další úspěšný rok Děčínského triatlonu. Všem patří gratulace a poděkováni za vzornou reprezentaci města Děčín.

Triade Děčín