Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

mp decin_alesoDne 26.9.2014 v 19.05 hodin oznámil strážník mimo službu, že po Tyršově ulici v DC1 jdou muž se ženou a vylepují volební plakáty politické strany. Na místo byla vyslána hlídka MP, která podezřelé zadržela v ul. Hudečkova. Jednalo se o dvaatřicetiletou ženu z Děčína a o rok mladšího muže z Varnsdorfu. Hlídka uložila každému blokovou pokutu a dohlédla na to, aby dotyční plakáty odstranili.

Dne 27.9.2014 ve 23.46 hod. oznámil občan, že v restauraci v DC32 muž fyzicky napadá ženu. Na místo byla vyslána hlídka MP, která před restaurací spatřila muže a ženu, jak se vzájemně fyzicky napadají. Hlídka je od sebe odtrhla a zabránila jim v dalším napadání. Hlídka zjistila totožnost dotyčných. Jednalo se o dvaadvacetiletou ženu a o dva roky staršího muže. Dotyčná sdělila, že se s přítelem pohádali a poté se fyzicky napadli. Ani jeden z přítomných neměl viditelné zranění a lékařské ošetření či přivolání hlídky PČR oba odmítli. Jelikož muž odmítl vyhovět výzvě hlídky MP k prokázání totožnost a následně začal rušit noční klid bezdůvodným křikem, předvedla jej hlídka na PČR. Rušení nočního klidu následně hlídka vyřešila na místě uložením blokové pokuty.

Dne 28.9.2014 v 14:10 hod. oznámil občan, že v ul. Litoměřická v DC3 leží na zastávce MHD nějaký muž. Hlídka MP na místě kontaktovala strážníkům dobře známého čtyřiapadesátiletého bezdomovce. Dotyčný byl pod vlivem alkoholu. Hlídka jej probrala a muže následně z místa vykázala.

Dne 28.9.2014 v 05.27 hod. oznámil občan, že před barem v DC9 se pere několik hostů. Na místo byly vyslány hlídky MP, které zjistily, že podnapilý čtyřiačtyřicetiletý host odmítal zaplatit útratu a odejít z provozovny, kterou servírky zavíraly. Muž poté servírky fyzicky napadal, přičemž jeden z hostů se obsluhy zastal. Hlídky na místě konflikt uklidnily. Vzhledem k tomu, že muž měl několik odřenin, byla na místo přivolána sanitka, která muže odvezla do nemocnice na ošetření. Bezpečnost posádky sanitky zajišťoval při převozu jeden ze strážníků.

Zdroj: MP Děčín