Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

mp decin_alesoDne 21.9.2014 v 04.51 hod. oznámil občan z DC3, že pod okny domu prochází mladík s dívkou a oznamovatel se domnívá, že utrhli registrační značku z některého ze zaparkovaných vozidel. Dále oznamovatel sdělil, že dvojice směřuje do ul. Zelená. Na místo byla vyslána hlídka MP, která mladíka i dívku zadržela a zjistila jejich totožnost. Jednalo se o devatenáctiletého mladíka a stejně starou dívku. Dotyční se doznali, že ze zaparkovaného vozidla značky Škoda Octavia utrhli registrační značku. Na místo byla přivolána hlídka PČR, která řešení převzala.

Dne 20.9.2014 ve 21.40 hod. oznámila hlídka MP, že u garáží v DC1 došlo k fyzickému napadení mezi dvěma muži. Hlídka MP na místě zklidnila situaci a zjistila totožnost obou mužů. Jednalo se o sedmatřicetiletého a o deset let staršího muže. Jelikož se oba muži dožadovali přítomnosti PČR, byla na místo hlídka PČR přivolána a řešení převzala.

Dne 20.9.2014 ve 21.06 hod. oznámil občan z DC4, že soused napadá v bytě svou ženu. Na místo byla vyslána hlídka MP, která zjistila, že manželská dvojice je v rozvodovém řízení a v bytě došlo k hlasité hádce. Muž na ženu hlasitě křičel a bouchal do nábytku. K újmě na zdraví ani ke škodě na majetku nedošlo. Po příjezdu hlídky se muž uklidnil a z bytu odešel. Hlídka ženu poučila, aby v případě opakování konfliktu kontaktovala MP popř. PČR.

Dne 20.9.2014 v 01.32 hod. oznámila servírka z v DC1, že v herně má dva hosty, kteří se perou. Na místo byla vyslána hlídka MP, která zjistila, že se vzájemně fyzicky napadli jednapadesátiletý a jednatřicetiletý muž. Viditelné zranění muži neměli, lékařské ošetření nežádali a jakoukoli pomoc od hlídky MP odmítli. Hlídka oběma mužům důrazně domluvila a oba z provozovny vykázala.

Dne 19.9.2014 ve 20.50 hod. oznámil asistent prevence kriminality, že před barem v DC32 nalezl ležícího mladíka, který je buď opilý nebo pod vlivem psychotropních látek. Na místo byla ihned vyslána hlídka MP, která zjistila, že patnáctiletý mladík se někde opil a při pádu na zem si způsobil krvácející zranění hlavy. Asistent hlídce sdělil, že již vyrozuměl záchranku, která se následně na místo dostavila. Lékař zraněného prohlédl a poté jej odvezl do nemocnice na ošetření.

Zdroj: MP Děčín