Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

mp decin_alesoDne 31.8.2014 v 23.20 hod. oznámil občan, že v ul. Divišova v DC4 tůruje nějaký muž motor auta. Hlídka MP na místě nikoho nezastihla, ale místo následně skrytě monitorovala. V 00:35 hod. se k vozidlu VW dostavil řidič a vyrazil směrem do ulice Jeronýmova, kde se otočil a jel nazpět do ulice Divišova, kde jej hlídka MP pomocí majáků zastavila. Jako řidič byl zjištěn šestatřicetiletý muž z Děčína. Řidič u sebe neměl žádné doklady a s ohledem na podezření, že má vysloven zákaz řízení byla na místo přivolána hlídka PČR, která si věc převzala k dořešení.

Dne 31.8.2014 v 19:00 hod. oznámila ostraha prodejny v DC4, že zadržela zloděje. Hlídka MP na místě kontaktovala šestadvacetiletého muže z Prahy. Dotyčný odcizil zboží v hodnotě cca 400,- Kč. Jelikož byl v posledních třech letech za krádež již trestán, hlídka MP jej převezla na PČR, která si záležitost převzala k dalším úkonům.

Dne 29.8.2014 v 10:41 hodin oznámil občan, že směrem na DC4 pojede vozidlo Renault, o němž oznamovatel údajně ví, že řidič nemá řidičský průkaz. Na místo byla vyslána hlídka MP, která označené vozidlo zastavila v DC4 v ulici Poděbradská. Za volantem seděl jednačtyřicetiletý muž z Děčína. Během kontroly se potvrdilo, že muži byl řidičský průkaz zadržen. Na místo byla přivolána hlídka PČR, která si záležitost na místě převzala.

Dne 26.8.2014 v 10.40 hod. oznámil občan z DC3, že vidí nějakého muže, který ukradl pozinkované plechy od dopravního značení a odchází směrem ke sběrně kovů. Na místo byla vyslána hlídka MP, která ve sběrně zastihla strážníkům dobře známého osmapadesátiletého muže, který zrovna pokládal na váhu odcizený kovový materiál. Na místo byla přivolána hlídka Policie ČR, která si záležitost převzala k dalšímu šetření.

Zdroj: MP Děčín