Rubriky
Sport Zprávy

Medvědi dnes hostí Klášterec

klasterecI dnes série přípravných utkání pokračuje. Medvědi ve svém teritoriu přivítají hokejisty Klášterce nad Ohří, tedy svého již tradičního rivala.

Děčínští hokejisté v posledním odehraném utkání zajížděli v úterý do Slaného, kde se utkali s Řisuty. První vzájemné měření sil skončilo výhrou Děčína v poměru 5:4, ale v odvetě pak 7:0 zvítězily právě Řisuty. Nutno však podotknout, že k tomuto utkání nenastoupila celá první formace a prostor dostali mladí hráči. Také s tímto tradičním rivalem, Kláštercem, se již v přípravě Medvědi utkali, a sice na jeho ledě. Kde už prohrávali o tři branky, ale nakonec dokázali snížit na 5:4 z pohledu Klášterce. Vyrovnat se už ale Děčínu nepodařilo, i když k tomu neměl daleko. Zejména klášterecký brankář Kaššák na konci třetího dějství vychytal jasné střelecké pozice prvního útoku a vyrovnávací branku neinkasoval.

Klášterec dosud odehrál tři přátelská utkání. Právě s Děčínem a poté se dvakrát utkal se Sokolovem, jednou na jeho ledě a podruhé pak před svými diváky. Ani v jednom případě však neodešel z utkání jako vítěz. První zápas v Sokolově dopadl vysokou výhrou Baníku 7:1 a doma pak Klášterečtí hokejisté nedokázali vsítit ani branku a padli 0:3. O to více se budou dnes snažit, aby na děčínském ledě uspěli.

Utkání na děčínském zimním stadionu začíná dnes v 18. hodin a všichni jste do hlediště srdečně zváni. Pokud se však na zápas nedostanete, je pro Vás připraven online přenos.

Online přenos: HC Děčín – HC Klášterec nad Ohří

Vendula Zdražilová, HC Děčín