Rubriky
Zprávy

Zpravodajství Policie České republiky

policie auto tyrsovka_alesoKde je batoh?
DĚČÍN – Mladý muž z Děčína byl údajně v sobotu 5. července pár hodin nad ránem požádán neznámým mladíkem o cigaretu. Ve snaze vyhovět požadavku odložil svůj batoh na zem před sebe a začal v něm hledat kuřivo. Než se nadál, batoh s doklady a finanční hotovostí měl zmizel rukou neznámého mládence. Chybějící věci ocenil na necelé tři tisíce českých korun. Když se oznamovatel obrátil na policisty, jevil známky požití alkoholu. Dechová zkouška alkohol potvrdila, proto byl oznamovatel vyzván k podání vysvětlení až po vystřízlivění. Do současné chvíle se nedostavil.

Kde je motocykl?
RUMBURK – Rumburští policisté pracují od pátého července letošního roku na případu možného přečinu krádeže, ke kterému mělo dojít ve Valdeku. Z tamní vodárny zmizel v noci z pátku na sobotu 5.7.2014 zaparkovaný motocykl zn. Yamaha v hodnotě devadesáti tisíc českých korun. Po motocyklu i dalších okolnostech pátrají také rumburští kriminalisté.

Kde jsou skluzavky?
DĚČÍN – Chtěli dopřát svým potomkům, a tak si do svých zahrad pořídili dětské skluzavky. Žluté klouzačky, ohodnocené jejich majiteli na jeden a tři tisíce českých korun, zmizely v Děčíně na Letné během prvního červnového víkendu za dosud nevyjasněných okolností. K jejich objasnění možná přispějí podmokelští policisté, kteří mají případ možného přečinu porušování domovní svobody na starosti.

nprap. Petra Trypesová
Oddělení tisku a prevence Děčín