Rubriky
Dětem Kultura Turisti Zprávy

Přeprava Zámek Děčín – Zoo Děčín již od pátku 1.8.

zamek_alesoOd pátku 1.8. budou moci turisté a občané města Děčína využívat speciální přepravu mezi turistickými cíli Zámek Děčín a ZOO. Kapacita přepravního minibusu činí 8 míst.

Tato speciální přeprava bude k dispozici každý den v měsíci srpnu od 9:00 do 18:00.
V 9:00 bude minibus přistaven u Informačního centra Děčín (Městská knihovna Děčín, pod Tyršovým mostem). Bude k dispozici vždy dle požadavků zákazníků na telefonické zavolání. O službu požádejte pokladnu Zámku, ZOO a Infocentrum. Pro každého návštěvníka ZOO a Zámku je připravena sleva na vstupném ve výši 10 % při využití této dopravy.

Organizaci dopravy má na starosti Infocentum – tel. 412 532 227. Jízdenky do minibusu budou k zakoupení na čtyřech místech – Zámek Děčín, Zoo, Infocentrum a Cyklopůjčovna (CK Enthusia) na Labském nábřeží.

Cena pro dospělého činí 32 Kč, pro dítě 16 Kč. Na tyto jízdenky se nevztahují žádné další slevy. Minimální počet přepravovaných osob – 4 osoby.

Věříme, že tato služba potěší především méně pohybově zdatné výletníky či obyvatele města, kteří chtějí navštívit tyto významné turistické cíle. Ideální je též pro jednodenní návštěvníky a pro ty, kteří by si návštěvu objektů kvůli jejich ztížené dostupnosti odepřeli.

Zdroj: www.idecin.cz