Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

mp_decin_alesoDne 7. 6. 2014 ve 20.17 hod. oznámila žena, že na předzahrádce restaurace v DC4 došlo ke rvačce. Na místo byla vyslána hlídka MP, která zjistila, že jednačtyřicetiletý cizinec a padesátiletý muž z Děčína se vzájemně fyzicky napadli. Viditelné zranění neměli a lékařské ošetření oba odmítli. Hlídka MP zabránila dalšímu napadání a na místo přivolala hlídku Policie ČR, která si záležitost převzala k dořešení.

Dne 6. 6. 2014 ve 22.55 hodin oznámil občan, že v DC32 se hádají nějací muži. Na místo byla vyslána hlídka MP, která zjistila, že došlo k výměně názorů mezi dvěma muži ve věku čtyřicet a čtyřicet čtyři let. Při tom došlo k rozbití skleněné výplně vchodových dveří. Nikdo z přítomných neutrpěl žádné zranění. Oba muži odmítli řešení záležitosti podáním trestního oznámení. Na místo se dostavil také správce domu, který hlídce sdělil, že rozbitou výplň dveří si vyřeší s majitelem domu.

Dne 6. 6. 2014 v 10.10 hod. oznámila ostraha obchodu v DC4, že se jim někdo zamknul na WC a nemůžou se k němu dostat. Na místo byla vyslána hlídka MP, která zjistila, že v kabince na WC byl zamknutý muž, který byl zapřený o dveře, a kabinku nebylo možné otevřít. Muž byl podle všeho pod silným vlivem alkoholu. Strážníkům se nakonec podařilo jej od dveří odtáhnout a WC otevřít. Muž byl opilý tak, že nemohl stát na nohou natož komunikovat. Namísto byla přivolána lékařská záchraná služba, která si muže převzala a odvezla na ošetření do děčínské nemocnice. Zároveň byla na místo přivolána hlídka PČR, neboť muž na toaletě poničil vybavení.

Zdroj: MP Děčín