Rubriky
Zprávy

Dotazníkové šetření pro obyvatele sídliště Děčín IX – Bynov

bynovV minulém čísle Zpravodaje statutární město Děčín informovalo obyvatele sídliště Děčín – Bynov o chystaném dotazníkovém šetření, které má za cíl získat zpětnou vazbu k plánované revitalizaci veřejného prostranství panelového sídliště Děčín – Bynov. Samotná revitalizace sídliště v Bynově bude moci začít v případě úspěšného podání a schválení žádosti o dotaci v rámci plánované výzvy Ministerstva pro místní rozvoj.

Tímto se obracíme na Vás, na obyvatele sídliště Děčín – Bynov, s prosbou o vyplnění následujícího dotazníku. Bude od Vás velice laskavé, když věnujete svůj čas vyplnění dotazníku.

Dotazník lze vyplnit fyzicky v papírové podobě nebo elektronicky prostřednictvím webu města. Dotazníky v papírové podobě byly distribuovány ve Zpravodaji, který vyšel v pátek 20. 6. 2014, zároveň jsou tištěné dotazníky k dispozici na recepcích obou budov magistrátu. Odkaz na elektronickou verzi dotazníku naleznete na konci tohoto článku.
V případě vyplnění papírového dotazníku, tento vhoďte do jednoho ze sběrných boxů instalovaných na těchto místech:

Magistrát města Děčín, Mírové náměstí 1175/5, Děčín IV – na recepci
Magistrát města Děčín, ul. 28. října 1155/2, Děčín II – na recepci
Prodejna Penny Market Děčín – Bynov

Vyplněné dotazníky můžete vkládat do sběrných boxů nebo vyplňovat prostřednictvím webu města nejpozději do pátku 1. srpna 2014 do 10:00 hod.
S výsledky dotazníkového šetření budou obyvatelé blíže seznámeni na veřejném projednání s obyvateli panelového sídliště Děčín – Bynov, které se uskuteční v průběhu měsíce září 2014. O přesném termínu budete informováni.

V případě jakýchkoliv dotazů k vyplňování dotazníku se, prosím, obracejte na projektového pracovníka odboru rozvoje p. Schejbalovou, tel.: 412 593 161, e-mail:lucie.schejbalova@mmdecin.cz.

Děkujeme za Vaši ochotu pomoci k rozvoji města Děčína a především okolí Vašeho bydliště.

Elektronická verze dotazníku

Dostupné přílohy: Dotazník pro tisk (PDF; 166kB)

Zdroj: Magistrát města Děčín