Rubriky
Zprávy

Poslední volná místa ve 4. běhu projektu Trojí efekt

troji efekt slunecnice

Do 5.června se mohou lidé starší 50 let nebo osoby se zdravotním postižením přihlásit do předposledního běhu projektu Trojí efekt ve Slunečnici v Děčíně.

Projekt zaplatí v plné míře lidem, kteří jsou bez práce nebo chtějí změnit povolání, motivační program s psycholožkou, rekvalifikační kurz Základy podnikání, živnostenský list a následné profesní rekvalifikační kurzy, odborné podpory pro zpracování podnikatelského plánu, včetně podpory jízdného při dojíždění na kurzy, potvrzení lékaře, atd.

Kurz mohou využít i lidé, kteří si na podnikání netroufají, ale chtějí změnit svou situaci v nezaměstnanosti, protože motivační kurz, profesní rekvalifikace a další aktivity kurzu mohou využít i pro jakékoliv budoucí povolání.

Slunečnice, o.s. realizuje tento projekt díky podpoře dotace z Evropského sociálního fondu a probíhat budou ještě dva běhy – tento 4. běh od června a poslední 5. běh od září. Využijte této příležitosti a peněz, které pro vás máme k dispozici. Je to šance, kterou máte jednou za život, a přitom jej můžete obrovským způsobem změnit k lepšímu.

Někteří z našich absolventů již začali podnikat, další se na podnikání připravují, víc než 10 osob našlo následné zaměstnání díky rekvalifikaci, kterou u nás prošli.

Všechny zájemce prosíme, aby se obraceli na asistentku projektu Ivetu Gattringerovou – tel. 733 735 942, e-mail: gattringerova@slundecin.org. Více informací na www.slundecin.org – oddíle Trojí efekt.

loga esf