Rubriky
Sport Zprávy

BK Děčín – play off 2014

bk-opava_ValentaTým BK Děčín se po základní části Mattoni NBL umístil na 5. místě. Jeho čtvrtfinálovým soupeřem bude tým BK Opavy. Série začíná na palubovce Opavy:

1. utkání BK Opava – BK Děčín – pátek 11.4.2014, 16:50
2. utkání BK Děčín – BK Opava – úterý 15.4.2014, 18:00
3. utkání BK Opava – BK Děčín – pátek 18.4.2014, 18:00
případné 4. utkání BK Děčín – BK Opava – úterý 22.4.2014, 18:00
případné 5. utkání BK Opava – BK Děčín – pátek 25.4.2014, 18:00

Podrobnosti k 1. utkání naleznete zde:
http://www.bkdecin.cz/zapasy/detail/11-04-2014-bk-opava/

Komentáře:

Mgr. Pavel Budínský (hlavní trenér): „Začíná play off – vrchol sezóny, na který se všichni aktéři a fanoušci jistě těší. Naším soupeřem bude Opava, tedy tým, který skončil po základní části se stejnou bilancí jako my a Pardubice, ale díky vzájemné bilanci si vybojoval výhodu domácího prostředí. Nicméně v play off nerozhodují žádná čísla, statistiky či vzájemné zápasy ze základní části, ale naopak momentální forma, momentální výkonnost, ale především mentální stránka, která bude i pro náš výkon velmi důležitá. Proto odjíždíme na první utkání s čistou hlavou, na tahu jsou domácí, ale my věříme, že jsme schopni hned v prvním utkání tuto drobnou výhodu soupeři sebrat.“

Robert Landa (pivot): „Začíná část soutěže, kdy pár zápasů rozhodne o dalším osudu družstev v letošní sezoně. Pokud chceme být úspěšní, musíme uspět na hřišti soupeře a právě první zápas celé série, utkání před televizními obrazovkami, je pro naše první vítězství ideální příležitostí. Známe sílu soupeře a respektujeme ho. Opava odehrála výbornou základní část, ale teď je vše zapomenuto a začíná se od nuly. Tři výhry nás dělí od bojů o medaile a my chceme tu první výhru urvat hned v prvním zápase.“

Zdravotní stav kádru:

Tým je kompletní.

PLAY OFF 2014

Fanoušky vyzýváme, aby se na domácí utkání oblékly do modré nebo bílé a vytvořili v hale modro-bílé peklo.

Ve spolupráci s Děčínským deníkem připravujeme soutěž o nejlépe vymóděného fanouška/fanynku. 3 vítězové získají fan šálu, poukazy do Národní kavárny a cukrárny a na Bubble tea.

Při prvním domácím utkání se můžete těšit na dárek od partnera play off společnosti SANEX CZ. Prvních 50 fanoušků v modro-bílém získá Bubble tea od Bubble Děčín.

BK Děčín podporuje Run Blue

Společnost Gerhard Horejsek  a spol. s.r.o.  se zapojila do projektu „Run Blue“ v rámci kterého probíhá soutěž „Auta poháněná srdcem“.

Akci podporuje A-tým BK Děčín a všechna družstva BK Horejsek Děčín.

V Showroomu Volkswagen v Obloukové ulici v Děčíně je instalován běžecký pás. Úkolem návštěvníků je uběhnout na běžeckém pásu libovolnou vzdálenost přesahující sto metrů. Na rychlosti nezáleží. Jediné, co se počítá, jsou uběhnuté metry. Jednotlivé showroomy mezi sebou soutěží. Ve městě vítězného showroomu nechá Volkswagen postavit dětské hřiště, jehož základna bude zhotovena z granulátu, který se vyrábí z použitých nebo vadných pneumatik.

Zaznamenali jsme velmi pozitivní ohlasy na akci, do které se zapojuje stále více jednotlivců i kolektivů.

Více zde: http://www.bkdecin.cz/novinky/03-04-2014-podporte-s-nami-run-blue/

Facebook událost:
https://www.facebook.com/events/273727269455463/275078699320320/?notif_t=plan_mall_activity

Zdroj: bkdecin.cz