Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

mp decin_alesoDne 8.3.2014 v 17.23 hod. oznámil občan, že do areálu objektu bývalé mateřské školky v DC2 vlezly přes plot nějaká podivná individua. Na místo byla vyslána hlídka MP, která v garáži vedle školky zadržela dva muže ve věku dvacet osm a dvacet sedm let, kteří se do garáže vloupali. Na místo byla přivolána hlídka PČR, která řešení události převzala.

Dne 8.3.2014 v 15.36 hod. oznámila obsluha prodejny v DC2, že v provozovně zadrželi zloděje. Na místo byla vyslána hlídka MP, která zjistila, že dvacetiletý muž z Děčína odcizil zboží v celkové hodnotě 312,- Kč. Řešení záležitosti převzala přivolaná hlídka Policie ČR.

Dne 8.3.2014 v 00:10 hod. oznámila žena z DC32, že na chodbě domu se pohybuje nějaký opilý muž. Hlídka MP na místě kontaktovala čtyřiatřicetiletého muže, který byl opilý a netrefil se cestou domů do správného vchodu. Hlídka MP dotyčného nasměrovala do místa bydliště. Přestupek spočívající v rušení nočního klid vyřešila hlídka uložením blokové pokuty.

Dne 7.3.2014 v 23:35 hod. oznámil občan, že v ul. Oblouková v DC3 se perou dva kluci. Hlídka MP na místě kontaktovala dva muže ve věku dvacet a dvacet tři let. Nikdo z nich nic hlásit nechtěl, nikdo neměl žádná zranění. Jelikož mladíci svým jednáním rušili noční klid, hlídka je z místa vykázala a přestupky s nimi vyřešila uložením blokových pokut.

Události MP DěčínDne 5.3.2014 ve 20.30 hod. oznámil občan z DC6, že na Slovanské ulici se pohybují dva chlapi, jeden zvedá druhého, hrozí zde nebezpečí nehody. Na místo byla vyslána hlídka MP, která na místě přistihla dva podnapilé muže ve věku padesát a čtyřicet šest let Ani jeden neměl žádné zranění, muži se pouze byli občerstvit v tamní restauraci a občerstvování mírně přehnali, což podstatně ovlivnilo jejich rovnováhu při cestě domů. Strážníci dohlédli na jejich bezpečný odchod do místa bydliště.

Dne 5.3.2014 v 07:20 hod. oznámila učitelka základní školy v DC4, že v ul. Plzeňská kouří nějací nezletilci. Strážník MP na místě zjistil, že kouřili žáci mladší 15 let, kteří uvedli, že jim cigarety prodala prodavačka z nedaleké prodejny. Strážník kontaktoval prodavačku, která se k prodeji přiznala, a přestupek s ní vyřešil uložením blokové pokuty. Žáky, kteří kouřili, strážník předal ředitelce základní školy.