Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

Zlodej_DC2_mp decinDne 6.1.2014 v 00.10 hodin oznámil občan z DC1, že sousedé ruší noční klid hlasitou hádkou. Na místo byla vyslána hlídka MP, která na místě zjistila, že se hádá osmadvacetiletý muž se svou přítelkyní. Muž nakonec z bytu odešel a uvedl, že jde spát do místa jeho trvalého bydliště. Hlídka záležitost řešila domluvou.

Dne 5.1.2014 v 16.10 hod. oznámili občané z DC13 přítomnost bezdomovců ve zdejší opuštěné chatce. Na místo byla vyslána hlídka MP, která v chatce nad točnou zastihla sedmašedesátiletého muže a devětačtyřicetiletou ženu. Dvojice je v chatce neoprávněně, uvnitř chaty jsou špatné hygienické podmínky, přímo na podlaze mají otevřený oheň, hrozí nebezpečí požáru. Hlídka MP oba z chaty vykázala. Hlídka bude místo namátkově kontrolovat.

Dne 5.1.2014 v 15.25 hod. kontaktoval hlídku MP muž z DC2 a sdělil jí, že je již přes dvě hodiny u restaurace v DC2 přivázané štěně s modrým obojkem. Hlídce MP se nepodařilo najít majitele, proto psa převezla do psího útulku pro opuštěná a toulavá zvířata.

Dne 3.1.2014 ve 14.21 hod. oznámil občan, že v DC4 v ulici Plzeňská je umístěn kontejner na elektrozařízení, ze kterého někdo vybírá odpad, který následně hází na zem. Na místo byla vyslána hlídka MP, která zjistila, že nepořádek na místě způsobil strážníkům známý osmatřicetiletý bezdomovec. Dotyčný za přítomnosti hlídky veškerý nepořádek uklidil, strážníci jej poté z místa vykázali.

Zdroj: MP Děčín