Rubriky
Sport Zprávy

Hokejisté Děčína přivítají v sobotu na svém ledě hokejisty Klášterce nad Ohří

klatovyŠestnáctým kolem pokračuje o tomto víkendu druhá hokejová liga a hokejisté Děčína přivítají na svém ledě v sobotu odpoledne (utkání totiž začíná už v 15:30 hodin), hokejisty Klášterce nad Ohří.

Děčínští jsou v tabulce na třináctém místě s šestnácti body, což rozhodně není pro Medvědy lichotivé. V posledním odehraném utkání, které bylo předehrávkou 25. kola s Vrchlabím doma nebodovali a prohráli těsně 1:2. Pokud chce Děčín pomýšlet na play-off, musí začít sbírat body, aby právě opustil třináctou příčku a dostal se do pásma postupu do vyřazovacích bojů. Pokusit se o to může už v utkání s Kláštercem, jehož společná klání mají vždy patřičný náboj.

Klášterečtí jsou o dvě patra výše, tedy jedenáctí a na svém kontě mají 21. bodů. Letošní sezóna také zcela jistě není podle jejich představ. Začátek jim nevyšel, ale v posledních utkáních se začali zvedat a opustili dolní patra tabulky. Na úspěchy budou chtít také navázat určitě v Děčíně, kde se pokusí urvat nějaké body. Zda se jim to podaří, ukáže až samotné utkání.

Zápas začíná v sobotu 23.11.2013 v 15:30 hodin a všichni jste do ochozů srdečně vítáni.

Online přenos: HC Děčín – HC Klášterec nad Ohří
Vendula Zdražilová, HC Děčín