Rubriky
Kultura Zprávy

Děčín zažije Light Up the Party s termokamerou

Lemond_ilustrační fotoDěčínský Klub Škuner přivítá v pátek 8. listopadu akci Lemond Light Up the Party. Mezi novinky podzimní série patří měření teploty panáku Lemondu termokamerou nebo originální hra „Lemond Lasernet“. Připravená je žonglérská show s LED tyčemi a UV tetování na tělo. Návštěvníci budou soutěžit o největší hvězdu večera Lemondstar. Na dva vítěze z Děčína čeká iPod Shuffle. Oblíbená párty série pro mladé lidi proběhne na podzim pouze v šesti dalších klubech.

 

Novinkou podzimní série je „Lemond Termolight“, kdy budou promotéři ruční termokamerou sledovat teplotu panáků Lemondu vůči okolnímu prostředí. „Chceme zábavnou formou a využitím špičkové techniky lidem ukázat, že Becherovku Lemond si nejlépe vychutnají dokonale vychlazenou. Doporučená teplota servírování je 2 až 4 °C,“ říká brand manažerka značky Becherovka Lemond Dagmar Rychterová. Pro soutěživé je připravená originální hra „Lemond Lasernet“. Principem hry je vytáhnout bez doteku svítícího panáka z koule, která je protkaná lasery.

 

Jedna holka a jeden kluk, kteří dorazí na děčínskou párty a získají během večera nejvíce hlasů, vyhrají iPod Shuffle a postoupí do internetového hlasování o největší hvězdu Lemond Light Up the Party. Dva vítězové, opět kluk a holka, se mohou těšit na iPad Mini a titul „Lemondstar“. Pro hlasující jsou připraveny sluchátka Sony a lahve Becherovky Lemond.

 

Každý návštěvník Lemond Light Up the Party v Děčíně dostane na uvítanou drink. Své mistrovství s LED tyčemi předvede přední žonglérská skupina Magnis. Mezi tradiční a populární aktivity patří UV tetování na tělo, focení u tematických fotostěn nebo společný zážitek „Lemond Shotboard“. To je jedinečný zážitek, kdy si vychutná Becherovku Lemond sedm lidí zároveň. Účastníci párty si navíc odnesou spousty svítících cen.

 

Oblíbené Light Up the Party uvidí na přelomu října a listopadu už jen šest vybraných klubů. Termíny, místa konání a informace o hlasování jsou na  www.lemond.cz a www.facebook.com/lemond.cz.