Rubriky
Sport Zprávy

Děčín ve středu přivítá Vrchlabí

hokej DCDruhá hokejová liga má tuto středu volno, ale hráči Děčína odehrají své utkání. Ve středu 20.11.2013 totiž přivítají v předehrávce 25. kola HC Stadion Vrchlabí, se kterým se již letos utkali, a to v říjnu v rámci osmého kola.

Medvědi v sobotu zajížděli na horkou půdu do Sokolova, který letos předvádí skvělé výkony a roli favorita na svém ledě jasně potvrdil, když zvítězil 6:2. Děčínští hokejisté tak díky tomu klesli o jednu příčku tabulky níže, a to na třináctou pozici. S tímto umístěním rozhodně Medvědi nejsou spokojeni a pokusí se před svými diváky právě s Vrchlabím bodovat. Jednoduché to však nebude, nicméně se o to rozhodně pokusí.
Vrchlabí si v posledním odehraném utkání připsalo dva body za výhru 6:5 v prodloužení na ledě Klášterce nad Ohří a v tabulce je jedenácté. Navíc do Děčína pojede s vědomím, že první vzájemné utkání v letošní sezóně dokázalo nad Děčínem doma zvítězit 4:2. Ale každý zápas začíná od nuly a stát se může cokoli. Oba týmy však prahnou po jakémkoli bodu, a tak to jistě bude zajímavý duel.
Utkání na děčínském zimním stadionu začíná ve středu 20.11.2013 v 18. hodin a všichni jste do hlediště srdečně zváni.
Online přenos: HC Děčín – HC Stadion Vrchlabí
Vendula Zdražilová, HC Děčín