Rubriky
Sport Zprávy

V dalším kole přivítá Děčín hokejisty Milevska

HC DC vs MilevskoKolotoč druhé hokejové ligy pokračuje sobotním sedmým kolem a v jeho rámci přivítají hokejisté Děčína na svém ledě celek z jihu Čech, a to HC Milevsko 2010. Utkání se odehraje v odpoledních hodinách, neboť v sobotu také startuje Mattoni NBL a kvůli tomu byl začátek utkání posunut na 15:30 hodin, aby i diváci, kteří chodí i na basketbal, mohli zavítat i na toto utkání.

Děčínští ve středu předehrávali devatenácté kolo s Řisuty a dokázali tento celek porazit po samostatných nájezdech. Téměř před týdnem se utkali s Ledními Medvědy v Pelhřimově a na ledě prozatím prvního celku podlehli 4:6. V tabulce jsou Děčínští na osmém místě s devíti body, mají ale o zápas více než ostatní týmy. V sobotu se pokusí na svém ledě opět o úspěch, aby na středeční výhru navázali.
Milevští mají zatím v tabulce body čtyři. Po dvou vítězstvích po samostatných nájezdech přišla série čtyř proher v řadě, ta nejhorší se zrodila s Kolínem, kdy na svém ledě prohráli hráči Milevska 2:10. Tuto černou sérii by určitě Jihočeši rádi ukončili a to už v utkání s Děčínem. Rozhodně se o to na jeho ledě pokusí a svou kůži určitě lacino neprodá.
Kdo nakonec zvítězí a bude po utkání šťastnější napoví až samotný zápas, který začíná v sobotu 12.10.2013 již v 15:30 hodin. Všichni jste do hlediště srdečně vítáni. Přijďte svými hlasivkami pomoci Medvědům k zisku dalších důležitých bodů do druholigové tabulky.
Online přenos: HC Děčín – HC Milevsko 2010
Vendula Zdražilová, HC Děčín