Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

mp decin_alesoDne 28.4.2013 v 19.40 hod. oznámil občan, že přes Tyršův most v DC1 šla žena se psem, který se na chodníku vykálel. Oznamovatel na to ženu upozornil, přičemž ta mu sdělila, že se má starat o sebe. Na místo byla vyslána hlídka MP, která ženu se psem zastihla na Labském nábřeží. Přestupek hlídka vyřešila na místě uložením blokové pokuty. Znečištění žena pod dohledem strážníků uklidila.

Dne 27.4.2013 v 02.18 hod. oznámil občan z DC3, že po Staroměstském nábřeží se pohybuje několik mladíků, kteří převracejí kontejnery. Na místo byla ihned vyslána hlídka MP, která na místě zadržela mladíka, který převrátil čtyři kontejnery a navíc poškodil několik zaparkovaných vozidel. Jednalo se o dvaadvacetiletého mladíka z Děčína. Na místo byla přivolána hlídka PČR, která řešení události převzala.

Dne 25.4.2013 ve 23.35 hod. si hlídka MP všimla, že k benzínové čerpací stanici v DC6 přijelo vozidlo značky VW Golf, z něhož vystoupil řidič, který vrávoravou chůzí odešel na benzínku. Jednalo se o čtyřicetiletého muže z Děčína. Jelikož z dechu řidiče hlídka cítila alkohol, provedla orientační dechovou zkoušku, která ukázala 1,5 promile. Na místo byla přivolána hlídka PČR, která řešení převzala.

Dne 24.4.2013 ve 20.55 hod. oznámila žena z DC32 týrání sousedky v bytu v panelovém domě. Na místo byla vyslána hlídka MP. Po příchodu na místo otevřel hlídce muž s nožem v ruce a pokusil se napadnout strážníka MP. Ten útok odvrátil za použití hmatů, chvatů, a úderů. Muže strážníci omezili na osobní svobodě přiložením pout. O události byla vyrozuměna PČR, který si událost převzala k dalšímu šetření.

Zdroj: MP Děčín