Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

mp decin_alesoDne 14.4.2013 v 15.30 hod. zastavila hlídka MP v DC3 v ulici Jezdecká vozidlo Škoda Octavia, o jehož řidiči, třiačtyřicetiletém muži z Děčína, věděla, že má vysloven zákaz řízení motorových vozidel. Dále hlídka zjistila, že vozidlo má propadlou STK. Na místo byla přivolána hlídka PČR, která řešení převzala.

Dne 13.4.2013 v 19:50 hod. zastavila hlídka MP pomocí majáků v ul. Teplická v DC9 vozidlo VW Golf, které řídil čtyřiatřicetiletý muž z Děčína, o kterém strážníci ví, že má vysloven zákaz řízení. Na místo byla přivolána hlídka PČR, která si věc převzala k dořešení.

Dne 13.4.2013 v 9.05 hod. oznámil občan dvě osoby, které strhávají hliníkové plechy z drážní budovy v DC1 v ulici Krokova. Na místo byla vyslána hlídka MP, která na místě zadržela dva muže ve věku dvacet tři a čtyřicet dva let. Na místo byla přivolána hlídka PČR, která si vše převzala k dalšímu šetření.

Dne 12.4.2013 v 16.55 hod. oznámili zaměstnanci nemocnice přítomnost pacientky, která byla předešlý den fyzicky napadena svým přítelem. Lékař pacientku vyšetřil a po vyšetření byl útočník spatřen před ambulancí. Vznikla důvodná obava, že bude žena opět napadena. Na místo byla vyslána hlídka MP, která zjistila, že čtyřicetiletou ženu napadl její o šest let mladší přítel, který se již z areálu nemocnice vytratil. S ohledem na to, že žena chtěla podat trestní oznámení, ji hlídka MP převezla na obvodní oddělení Policie ČR v DC4.

Dne 10.4.2013 v 09:50 hod. spatřila hlídka MP v ul. Riegrova v DC2 vozidlo Hyundai, o němž ví, že jej často řídí muž s vysloveným zákazem řízení. Hlídka MP vozidlo pomocí světelného majáku zastavila. Za volantem seděl sedmadvacetiletý muž, který nevlastní řidičský průkaz. Záležitost si k dořešení převzala hlídka Policie ČR.

Zdroj: MP Děčín