Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

Dne 7.4.2013 ve 14.21 hod. oznámil pracovník ostrahy obchodu v DC4, že na parkovišti má blíže nepopsané problémy s jedním mužem. Na místo byla vyslána hlídka MP, která dotyčného ztotožnila. Jednalo se o pětatřicetiletého muže z Děčína. Hlídka zjistila, že oba jmenovaní se nepohodli a došlo i k fyzickému kontaktu. Zranění nikdo z mužů neměl a přivolání hlídky PČR oba odmítli. Hlídka MP muže poučila, jak spory řešit v klidu a bez emocí. Záležitost hlídka vyřešila domluvou.

Dne 6.4.2013 v 20:22 hod. oznámila obsluha restaurace v DC32, že v provozovně mají hosta, který nechce zaplatit. Hlídka MP na místě kontaktovala osmatřicetiletého muže z České Kamenice, který neměl na zaplacení útraty ve výši 300,- Kč. Hlídka obsluze poskytla totožnost hosta a poučila ji, jak při vymáhání dlužné částky postupovat.

Dne 6.4.2013 v 05:50 hod. spatřila obsluha kamerového systému MP v ul. Prokopa Holého v DC4 vozidlo Škoda Felicia, které projelo zákazem vjezdu a odbočilo do ul. Zbrojnická. Po celou dobu jelo vozidlo bez světel a velmi pomalu, což vyvolalo podezření, že řidič je pod vlivem alkoholu nebo jiných omamných látek. Hlídka MP vozidlo zastavila v ul. Čsl. mládeže. Vůz řídil šestadvacetiletý muž z Děčína. Při kontrole totožnosti byl z muže silně cítit alkohol. Na místo byla proto přivolána hlídka Policie ČR, která provedla dechovou zkoušku. Ta u řidiče ukázala 1,83 promile. Záležitost k dořešení převzala hlídka Policie ČR.

Dne 6.4.2013 v 00:57 hod. oznámil občan, že v ul. Teplická v DC4 se perou dva muži s noži. Hlídka MP na místě zastihla dva muže, kteří se vzájemně napadali. Strážníci dalšímu napadání zabránili. Při konfliktu nedošlo k žádnému zranění. S ohledem na podezření, že příčinou konfliktu byly pravděpodobně omamné látky, byla na místo přivolána hlídka PČR, která si věc převzala k dořešení.

Dne 3.4.2013 v 17.00 hod. zastavila hlídka MP v DC4 vozidlo Hyundai Lantra, které řídil osmadvacetiletý muž z Děčína. Hlídka o dotyčném z místní znalosti věděla, že nemá řidičský průkaz. Událost si k dořešení převzala hlídka Policie ČR.

Zdroj: MP Děčín