Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

MP Děčín_res_alesoDne 17.2.2013 v 10.42 hod. oznámil občan, že v DC3 v ulici Kladenská rozebírají nějací muži pračku a na místě je po nich nepořádek. Na místo byla vyslána hlídka MP, která zjistila totožnost dotyčných. Jednalo se o čtyřiadvacetiletého a dvacetiletého muže z Děčína. Muži veškerý nepořádek pod dohledem strážníků uklidili. Přestupek řešila hlídka uložením blokových pokut.

Dne 16.2. 2013 v 04.40 hod. zastavila hlídka MP při kontrolní činnosti v Děčíně 1 v ul. K. Čapka vozidlo Renault, které se rozjelo jednosměrnou ulicí směrem na Tyršovu ulici. Vozidlo řídil devětadvacetiletý muž z Děčína. Dechová zkouška u řidiče ukázala 1,1 promile alkoholu. Záležitost si na místě převzala hlídka Policie ČR.

Dne 14.2.2013 v 00.25 hod. zaznamenala obsluha kamerového systému MP v DC3 dva mladíky, kteří černou barvou pokreslili žlutý plastový kontejner na tříděný odpad. Na místo byla ihned vyslána hlídka MP, která u objektu Chlumu oba mladíky ve věku dvacet tři a dvacet dva let zadržela. Na místo byla přivolána hlídka PČR, která řešení převzala.

Dne 11.2.2013 v 06.55 hod. oznámil občan z DC1 přítomnost syna sousedky, který se opět pokouší dostat do jejího bytu. Na místo byla vyslána hlídka MP, která u domu zjistila poškozenou omítku od ran pěstí a u schránek ukopnutou kliku. V 8. patře domu hlídka zjistila, že podezřelý dvaatřicetiletý muž se nachází v bytě jednoho ze sousedů, který se jej snažil zklidnit. Muž odmítal byt dobrovolně opustit byt a na výzvy k prokázání totožnosti reagoval agresivně. Za pomocí hmatů a chvatů byl spacifikován a byla mu přiložena pouta. Následně byl z bytu vyveden do vstupního vestibulu domu, kde se k poškození vybavení domu přiznal. Na místo byla přivolána hlídka Policie ČR, která si celou záležitost převzala k dalšímu šetření.

Dne 11.2.2013 v 11.55 hod. oznámil občan, že stojí na konečné zastávce MHD v DC3 a viděl, jak jeden muž přeskočil plot do zahrady u poslední vily před zastávkou a druhý hlídá na chodníku. Na místo byla vyslána hlídka MP, která na místě přistihla dva muže ve věku padesát čtyři a osmnáct let. Vedle nich ležela na kraji vozovky železná konstrukce zahradní lavice. Na místo byla přivolána hlídka Policie ČR, která si celou věc na místě převzala.

Zdroj: MP Děčín