Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

Dne 20.10.2012 v 23:28 hod. požádala obsluha baru v DC9 o zákrok proti opilému hostovi, který odmítal bar opustit. Na místo se dostavil strážník MP, který zjistil, že problémovým hostem je jednatřicetiletý muž z Děčína. Strážník jej vyzval, aby bar opustil, což dotyčný odmítl. Strážník proto za použití donucovacích prostředků muže vyvedl. Venku se muž do strážníka pustil verbálně a posléze fyzicky. Strážník za použití hmatů a chvatů napadení odvrátil a muže zpacifikoval. Vzhledem k tomu, že při potyčce došlo ke zranění muže, byla na místo přivolána záchranná služba, která muže odvezla do nemocnice na ošetření. V nemocnici lékaři vážné zranění vyloučili, podle zjištění lékařů měl muž v krvi více než 3 promile alkoholu. Hlídka MP sepsala oznámení o neuposlechnutí úřední osoby. Záležitost bude řešit příslušný správní orgán Magistrátu města Děčín.

Dne 20.10.2012 v 04.00 hod. oznámil občan, že v ul. Zámecká v DC1 se někdo válí na chodníku. Hlídka MP na místě kontaktovala opilého jednadvacetiletého muže z Teplicka. Strážníci mu pomohli na nohy a dohlédli na jeho bezpečný odchod z místa. Záležitost hlídka vyřešila domluvou.

Dne 20.10.2012 v 00:03 hod. oznámil občan, že po ul. Prokopa Holého v DC4 jdou nějací mladíci, lomcují s dopravními značkami a dělají různé vylomeniny. Hlídka MP dva mladíky ve věku dvacet a osmnácti let zadržela. Pod dohledem strážníků museli uklidit nepořádek, který způsobili. Oběma hlídka uložila blokovou pokutu.

Dne 18.10.2012 ve 22.45 hod. oznámila obsluha restaurace v DC4, že je tam nějaký zfetovaný chlap, neustále řve a nechce provozovnu opustit. Na místo byla vyslána hlídka MP, která zjistila, že se jedná o jí známého sedmatřicetiletého muže. Hlídka dotyčného uklidnila, z restaurace ho vykázala a dohlédla na jeho odchod do místa bydliště.

Zdroj: MP Děčín