Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

Dne 14.10.2012 v 17.30 hod. si hlídka MP všimla v DC4 na Revolučním náměstí dvou mladíků s železným šrotem. Jednalo se o třiadvacetiletého a jednadvacetiletého muže z Ústí nad Labem. Přes OSMP byla provedena lustrace osob a bylo zjištěno, že starší ze zadržených je v pátrání Policie ČR. Po dohodě s Policií ČR byl muž převezen hlídkou MP na obvodní oddělení PČR, která si jej převzala k dalším úkonům.

Dne 13.10.2012 v 18.55 hodin oznámil občan, že v DC 6 na křižovatce ulic Dělnická a Krátká leží na chodníku nějaká osoba. Na místo byla vyslána hlídka MP, která po příjezdu na místo zjistila, že se jedná o sedmapadesátiletou ženu z Děčína. Dotyčná nebyla zraněná, ošetření odmítala, proto ji hlídka doprovodila do místa bydliště, kde si ji převzal její přítel.

Dne 13.10.2012 ve 12.08 hod. oznámili asistenti prevence kriminality, že v DC3 v ulici Zelená běží za dvěma podezřelými muži, kteří mají na zádech zřejmě měděné plechy a směřují ke sběrně v ul. Litoměřická. Na místo byla vyslána hlídka MP. Mezitím asistenti sdělili, že oba muže zadrželi u nedaleké železniční trati. Hlídka MP oba muže ztotožnila. Jednalo se o čtyřiatřicetiletého a dvaadvacetiletého muže z Děčína. Dotyční nebyli schopni podat vysvětlení, kde plechy vzali, proto byla na místo přivolána hlídka Policie ČR, která řešení události převzala.

Dne 13.10.2012 v 03.20 hod. oznámil občan, že na diskotéce v DC2 došlo k napadení jednoho hosta, který je zraněný na hlavě, krvácí a zvrací. Hlídka MP na místě zjistila, že pětadvacetiletý host byl napaden pětatřicetiletým mužem. Hlídka MP přivolala záchranku, která zraněného odvezla do nemocnice na ošetření. Útočník byl předán přivolané hlídce Policie ČR, která si událost převzala k dořešení.

Zdroj: MP Děčín