Rubriky
Kultura Zprávy

Sliby se maj plnit o Vánocích

18/12/2012 v Městském divadle Děčín

Zazpívá zde i místní dětský sbor.
Vstupenky doporučujeme zakoupit v právě zahájeném předprodeji.  OBJEDNAT LÍSTKY

Předvánoční období se u Janka Ledeckého každoročně váže na sérii koncertů s pravou sváteční atmosférou. Ani letošní rok se tradice nezmění a tak se příznivci jeho písní, ale i klasických vánočních koled v doprovodu místních dětských sborů mají na co těšit.
V úterý 18. prosince se vánoční koncert pod názvem „Sliby se maj plnit o Vánocích“ bude konat v děčínském Městském divadle. Janka Ledeckého bude doprovázet M.Nostity Quartet a dnes již neodmyslitelní hudební „parťáci“ Štěpán Smetáček & Dave Mendéz, ale také děti z místního pěveckého sboru, které si s ním zazpívají Pásli ovce valaši, Nesem vám noviny a další.
Jak dodává Janek Ledecký: „ Tato společná setkání a zpívání s dětmi mám hrozně rád. Všichni přítomní, samozřejmě včetně mně i mé doprovodné kapely, si doslova vychutnáváme jedinečnou, neopakovatelnou a podmanivou vánoční atmosféru. Tyto koncerty jsou pro mne tím nejhezčím vánočním dárkem“.
Na všech koncertech je samozřejmě doplní dívčí vokály. V jejich podání uslyšíte nejen „Ryba rybě“, „Sliby se maj plnit o Vánocích“ , ale také „Pěkná, pěkná , pěkná“ a samozřejmě i několik písní od zahraničních autorů, jež má Janek rád (B. Dylan, Sting…). Zazní i originální anglická koleda v podání londýnského baskytaristy Dave Mendéze.
Veškeré informace o Jankovi Ledeckém naleznete na www.ledecky.cz .