Rubriky
Sport Zprávy

Nábor Aikidó Děčín

Jak si udržet kondici i přes zimu? Vyzkoušejte Aikidó – bojové umění, které není jen efektivní sebeobranou, ale také komplexním cvičebním systémem rozvíjejícím tělesnou i psychickou kondici. Aikidó mohou cvičit úplní začátečníci i lidé, kteří sportují a mají chuť vyzkoušet něco nového, i starší ročníky, kteří se rozhodli pěstovat fyzičku a ohebnost těla.

V dnešní době je aikidó vhodné jako fyzická aktivita všestranně rozvíjející člověka. Je výborné pro korekci nezdravě silného nebo také chabého sebevědomí. Děti, které jsou pohybově nadány, mohou cvičit aikidó od 10 let věku. Tento sport je vhodný pro ženy i muže, kteří potřebují vhodným způsobem vybít fyzickou energii a udržet si kondici na optimální úrovni.

V Děčíně funguje oddíl aikidó při České asociaci Aikikai of the Czech republic. Vede jej zkušený trenér Richard Dzurko. Nábor spojený s ukázkovým cvičením pořádáme ve středu 17. října. Cvičíme v gymnastické tělocvičně Spartaku v Riegrově ulici (hned za viaduktem). Kontakt je na mobil: 775 855 303 nebo e-mail aikido.decin@seznam.cz. Naše webové stránky najdete na adrese www.aikido-decin.cz.

Martin Zíka
drumsala@seznam.cz
732 555 206