Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

Dne 16.9.2012 v 00.25 hod. oznámil občan z DC2, že na zastávce MHD leží nějaký chlap a on má strach, aby neprochladl. Na místo byla vyslána hlídka MP, která na místě zastihla spícího podnapilého čtyřiatřicetiletého muže z Děčína. Muž byl pod vlivem alkoholu, hlídka MP mu pomohla vstát a nasměrovala jej do místa bydliště. Muž lékařské ošetření i jinou pomoc od hlídky MP odmítl. Strážníci záležitost vyřešili domluvou.

Dne 16.9.2012 v 10.35 hod. oznámil občan hustý kouř vycházející od řeky Ploučnice v místě za hřištěm v DC3. Na místo byla vyslána hlídka MP, která tam při pálení ohně přistihla tři známé bezdomovce, kteří kolem sebe udělali značný nepořádek. Přestupek řešila hlídka uložením blokových pokut. Strážníci dohlédli na uhašení ohně a úklid prostoru a všechny přítomné z místa vykázali.

Dne 14.9.2012 v 12:40 hod. oznámil občan, že v ul. Labská v DC1 u drážního domku někdo něco pálí a zápachem zamořuje okolí. Hlídka MP na místě kontaktovala třiatřicetiletého muže z Benešova nad Ploučnicí, který si rozdělal oheň a odlétávající kusy spáleného papíru znečistily celé okolí. Muž oheň na pokyn hlídky uhasil a byl z tohoto místa vykázán. Za znečištění veřejného prostranství mu hlídka uložila blokovou pokutu.

Zdroj: MP Děčín